Wednesday, January 18, 2012

HATTAN IS..... S.A.V.A.


ehsan google


Kjee tak fahamlah kenapa masih ada wartawan yang nak kejar Hattan tanya pasal penceraiannya. Nak dapat eksklusif ker? Hattan yang Kjee kenal adalah insan yang tak kuasa nak layan soalan yang remeh temeh. Silap2 haribulan karang kene sebijik!

Dulu masa Kjee kerja Octopus.com, pihak syarikat nak suruh Kjee call Hattan datang untuk audition jadi Duta untuk satu jam tangan jenama antarabangsa. Korang tahu apa dia jawab apabila Kjee call dia untuk audition? "Kau kemsalam dengan bos kau. Kata kat dia, aku tak minat nak pergi audition. Kalau dia berkenan dengan aku, ambik jelah aku jadi Duta!!" Hah kan dah terkena sebijik!

So, Kjee pesan kengkawan wartawan atau yang bukan wartawan, jangan cuba nak menyibuk. Kalau nampak Hattan, senyum jer, tak payah nak tanya pasal apa2 berkaitan peribadi dia. Nanti kena hempuk, jangan salahkan dia.

Tadi Kjee baca kat mStar online. Hattan kata dia tak mau cerita lagi pasal perceraian dia. Sekarang dia nak concentrate kat bisnes dia, kat anak dia dan kat hobi dia sekarang iaitu main golf.





Tapi yang best Kjee baca, dia tak serik nak kahwin lagi. Itu kerja Allah bukan kerja dia. Maknanya ada canlah sesiapa yang cuba nak himpit Hattan yer. Sekarang dia dah dapat semula title Single And Very Available...S.A.V.A.

Kita minat sangat kat dia... Ewah kenapa korang senyum? Bukan minat kat dia lah...kat suara dia. Very the jantan one. Nak kena pelepuk ker dengan Unclepali? Hehehe.

5 comments:

PAPA GOMO said...

suara dia mantap tu kjee.. satu dalam seribu or sejuta barangkali..

CLEO said...

setuju dgn kaka jee. suara hattan memang jantan habis. suara otai la katakan :)

shaty said...

as salam ... Kj cakap betoi. Tak perlu ( tak elok juga .. dok jaga sangat tepi kain Hattan tu .. ) dok himpit tanya kenapa dia cerai etc. Tapi malam tadi kat TV3, rancangan Melodi .. siap di interview si Hattan dan ex wifenya. Ok je mereka menjawab. Saya yang tak pernah tengok wajah ex wifenya, dapatle tonton wajahnya. " Speaking " abiss ...

Chekgu Azrine said...

Minat kt hattan jugak..eh..minat sore diala kak jee..hehe

Aina said...

like suara hattan jugak:)

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...