Sunday, January 15, 2012

TAK PAYAHLAH KACAU HATTAN LAGI



Ramai nak tanya kenapa Hattan ceraikan isterinya. Apa hal lak korang nak korek dari Kjee. Hehehe mentang2 Kjee kata ada terima email pasal kenapa mereka bercerai.



Kisah hingga menyebabkan perceraian mereka terlalu peribadi. Kita tak payah tahulah. Hattan bukan budak kecik. Dia dah tua. Dia tahu apa yang dia lakukan.




Tak payahlah kita panjangkan kisah kenapa dia bercerai. Nak senangkan cerita, dah tak ada jodoh antara mereka. Ala bukan Hattan jer yang mengalami kes macam ni. Ramai lagi. Roslin Hashim pun sama. Dua kali berturut2 pulak kan?

Walaupun apa yang Kjee baca dalam email yang Kjee terima itu boleh masuk akal tetapi Kjee tak kuasa nak cerita panjang lebar. Bukan kerana Kjee takut Hattan bagi pelepuk sebiji kat muka Kjee sampai lebam mata. Tetapi, berilah Hattan ruang. Give him some space. 

Berat mata memandang, lagi berat bahu memikul. Duit dia dah banyak habis, maruah dia dah tercemar sebab semua orang bercerita pasl kes dia dan bekas isterinya.

So ada telinga dengar, ada mata pandang, ada mulut tolong zip. Hehehe.

Hayatilah lagu Gerhana.

10 comments:

MPP said...

Susah jugak jadi artis ni ye Kjee.. Nasib baik gua hanya seorang blogger cabuk.. Wohaa..

Kjee said...

hahaha MPP. Kjee pun...

Sari Yusa Ibrahim said...

Ada hikmahnya

eliyaezlinalias said...

Da sampai ctu jek jodoh nyer
doakan dorg baik dgn jln masing2

susumanis said...

jodoh, cerai hak Allah swt..semoga Hattan tabah..

Aslynn said...

Dh itu yg TERTULIS utk Hattan & Ex-wf..Kita yg kt luar ni tumpang simpati je..Pasti ada hikmah disebaliknya...

THE LEKAT LEKIT STORY said...

ada juga baca kat blog kisah cerai berai hattan ni.. memang kesian sbbnya cerita tu amat2 mengaibkan tak kira di pihak hattan @ bekas isteri.

Kjee said...

Kjee dapat gambar dan jugak cerita. tetapi Kjee tak sanggup nak post kat blog ni. hari ni kjee nampak di blog orang lain. biarlah....

NenetPenne (NP) said...

hari tu beria2 dia menafikan..alih2 jadi..
mungkin dia menafikan bab cerai talak 3 kot..
apa2 pun all the best for Hattan..

Anonymous said...

dia cerai camana kjee. cuba cita cuba cita.. i takut gak pasal i baru nk kawin takun kena cerai lak. klu cerai dapat duit ok gak!

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...