Tuesday, April 10, 2012

FAZURA, ARTIS MALAYSIA PALING AYU DAN ANTARA ARTIS YANG MANIS DI ABPBH 2012

Rosyam Noor ketika naik ke podium untuk sampaikan hadiah bersama Fazura, terus kata dia kini percaya Fazura antara artis Malaysia paling jelita sekarang. I agree with you Rosyam Noor!

Fazura adalah artis Malaysia paling ayu ketika ini. Ketika ramai artis lain asyik mempamerkan tubuh yang seksi, Fazura memilih evening dress yang cukup menarik ketika muncul di Red carpet ABPBH baru2 ini. Kjee cuba cari costume yang dipakainya ketika menyampaikan anugerah tetapi tiada.

Kalau dah cantik, tak perlu nak tayang tubuh kan? Mekap yang dikenakan jugak kelihatan very natural. Tak perlu nak lekapkan 'awning' bertingkat2. Fazura, pada Kjee, adalah seorang artis yang intelligent. Tahu apa yang dia nak cakap pada press dan bagaimana hendak dress up mengikut majlis.










Lain2 artis yang muncul manis dan tidak memalukan di Anugerah Bintang Popular Berita Harian adalah seperti berikut.:



Liyana Jasmay

Erra Fazira

Natasha Hudson

Pengantin Baru Lisa dan Yusry


Boleh pun rupa2nya pakai baju yang tampak manis dan sopan. Jangan apabila masyarakat pertikai, nak salahkan pereka fesyen. Takkan tak buat fitting baju sebelum majlis kan?!! Mungkin pihak penganjur boleh beri sepatah dua nasihat kepada pereka fesyen supaya jangan jadikan gelanggang ABPBH tempat mereka test power rekaan mereka!!!

Janganlah sampai jadi macam makcik sorang ni!!





19 comments:

Zurina Hj.Zainal said...

Didi Alias ni mmg cenggini ker kak g?....pakaian mmg pelik....

Kjee said...

Kalau dia dah penat nanti, dia berubahlah, Insya allah.

♥ Wina ♥ said...

selain Fazura, saya suka tgk Maya Karin malam tu :-)

Ina Khairina said...

geli geleman tgok fesyen didie skrg ni,tah hapa2

umie mia said...

suka tgok fazura malam tu.. mmg nmpk sweet.. selain tu lisa surihani dan thn ni oklah ramai dah sopan sikit bajunya.. baju maya karin pun cantik ^_^

NenetPenne (NP) said...

mungkin didie diwajibkan berpakaian sedemikian kot..artis pun nak cari makan jugak
apapun i suka fazura.... dia cantikkkkkkkkk dan sopan... tak payah nak dedah badan...good for her..

joijoi80 said...

maafla saya nak komen..setakat baju pelik didie alias tu kira okla.. apa yg saya nampak dia bukan mangsa fesyen cuma mencari kelainan. kita pun dah tau perangai dia yg gila2 ..hanya time mcm anugerah aje yg dia berpakaian macamtu kan.. tp kalo akak didi alias pakai baju nampak segala benda sulit mmg saya x sokong..

Anonymous said...

fazura mmg cute...yusry & lisa muka seiras...tp nape era soyang2 jer...huhuhu....kjee x trun red karpet ke ? xnmpak pung... ~ZTEE~

ZarinAziz said...

betul tu kjee..kadang tu mcm berlawan2 nak tayang badan sape lg cantik..fazura n maya mmg cantik mlm tu

aida hashim said...

kjee...
fazura ni sejak dia bercinta dengan kerabat johor terus berubah penampilannya..
sopan dan manis sentiasa..saya suka sangat!

norinaomar said...

saya memang minat dengan dia, penampilan dia,dan semua2 lah..even banyak kontroversi tapi dia anggun dengan kelasnya yang tersendiri

ainwaheeda said...

amboi, natasha hudson bawak penyapu ke datang majlis..

~~zana@pb~~ said...

Walaupun bnyk kontroversi, Fazura maintain je...ramai yg suka. Didie sekadar menarik perhatian, janji tak dedah sana sini, insyaallah mungkin lps ni ikut mcm Enot, siapa tau.K

Anonymous said...

kak jie .. komenlah sikit pasal kemenangan AA .. rasa cam x patut artis luar di tandingkan ...

Nour Madihah said...

stuju dgn kak jee...

cik wanie warniee said...

fazura comel cantik setuju sangat

suzana said...

fazura mmg nampak cantik sgt... ;)

Tinggur said...

setuju memang fazura cantik, dari dulu dan kini, antara maya karin dan fazura, fazura lagi cantik, ayu dan menawan, diantara gadis2 melayu yang tercantik..

Ayu Rashid said...

saya suka lakonan fazura. tapi maya karin sentiasa dihati *mood nak body lawa mcm maya karin hahaha.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...