Wednesday, April 4, 2012

NASI KERABU AYAM PERCIK SEDAP DI HAYAKI D'SARA UTAMA





Kul lima petang baru lunch. Breakfast kul 9 makan dua keping roti canai. Boleh tahan jugak kelaparan masa Unclepali stop depan restoran Hayaki di Damansara Utama selepas hantar product ke Damansara Uptown.


Kjee selalu jugak makan di Restoran Hayaki di Wangsa Walk. Tetapi tak tahu kenapa, Nasi Kerabu Ayam Percik yang Kjee makan tadi, rasa sedap sangat2. Hehehe agaknya dah lapar sangat kot. Lain kali ke Hayaki nak pekena makanan yang sama.

Unclepali makan Nasi Dagang Ikan dan Sirap Bandung. Kjee tak suka minum manis2. cuma order Hot Lemon Barley, kurang manis.

Kenyang sampai malam. 

6 comments:

  1. wahh.. nampak mengancam sungguh..

    ReplyDelete
  2. baru makan kat hayaki danau kota, semalam :-))

    ReplyDelete
  3. perhhh...memang mengeliurkan set nasi kerabu tu kak jee...

    ReplyDelete
  4. assalammualaikum jee nasi ni memang sedap bagi yg tahu mkn lah kan?kat sini nak dpt nasi ni jgn haraplah pi klu nak sangat kk ana terpaksa masuk jb tu pun kat pasar mlm bab tak tahu restoran mana ada jual

    ReplyDelete
  5. Salam KakJee.....eehhh sedapnya.Terima kasih kerana bagi informasi tempat makan di KL....minggu sudah kak rus pekena nasi kandar kat Kudu....alahai memang sedap.Kadang-kadang kak rus tak tahu nak pi makan kat mana kalau pi KL.... info KakJee sungguh berbaloi...TQ very much.

    ReplyDelete
  6. dekorasi nasi kerabu tu mmg terbaik
    ayam percik nampak sgt menyelerakan

    ReplyDelete