Friday, April 27, 2012

JOM PROJEK BERSIH MEMBERSIH AKA SPRING CLEANING


12 comments:

Suzie said...

Kak jee x boleh join ler esok ada sukaneka anak pastu tengahhari ada kenduri kahwin pula kalau tak boleh join lagi bestkan dari terpekik terlolong kat dataran merdeka ...

ZalinZalina said...

Setuju sangat2...he he he...tapi kesian anak saya kitorang tak jadi nak pegi pesta buku esok kat PWTC...takut banyak roadblock nak masuk KL...

norinaomar said...

kaklong saya stuck dalam jem nak balik rumah gara-gara bersih + semua orang nak balik kampung..minggu ni banyak betul event di seluruh malaysia kan?

kakjee saya terharu sangat kakjee sudi follow blog saya.Terima kasih banyak ye kakjee

Makngah said...

Setuju dgn idea kak Jee.. Rasanya puak2 yg berkenaan tu bersihkan je kawasan dia *negeri yg bersempadan ngan WP tu.. Bukannya bersih sgt pun.. Kesian gak kat anak saya sbb kelas dia kat British Council dibatalkan, tanpa kelas ganti..

Roszela said...

K.jee sy selalu follow ni. Idea terbaik. Itulah konsep bersih bg sudut keharmonian rumahtangga. Sy gambar ni share dlm FB ye. Terima kasih.

Nur Hasyimah Mahasan said...

Kak jee...good idea ni...nk copy gbr gak la...

INA said...

Saya setuju sgt2..cam org bodoh jer kalau gi sana..baik dok umah..buat kek cam Kak Jee buat tu..tgk sedap jer.

fzzh said...

Salam Kak Jee
Setuju benar dgn cadangan Kak Jee. Lagi berfaedah "bersihkan rumah" daripada berhimpun berjam-jam di jalanan.

fzzh said...

Kak Jee
Nak minta izin copy gambar pulak. Nak share kat kawan di facebk.
Tmakasih

atievan said...

mari kite pakat2 angkut sepanduk kak jee tu lg brfaedah.....dr duk huru hara sepanduk bersih yg tu xbrfaedah.....sya kat sini pun sahut bersih tu gak...tapi bersih laman yg luas yg dh penuh rumput2 yg panjang dgn bunga2 liar...huhuuuu

Anonymous said...

Salam, saya peminat setia blog kak gee.Setuju dengan kak gee. Malam tu bila tgk TV pasal Bersih tu meremang bulu roma. Bukan Bersih namanya tu tapi dah jadi Bershit. Saya sedih dan malu. Sure satu dunia tengok keadaan Malaysia. Puas la hati masing2 yang sokong pembangkang tengok keadaan jadi huru-hara.I love our PM,Dr Mahathir and people yang support MALAYSIA. Amin.

Masya said...

betul tu.. baik kemas rumahhkan... bersama² family..

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...