Wednesday, April 25, 2012

TAHNIAH NADIA



Inilah surprise yang Nadia kata dia akan dapat hari ini. Alhamdullilah syukur.  Dia study Islamic Banking And Finance di UniRazak. Tinggal dua sem kot. Januari 2013 dia start internship. Ingatkan dapat 1 tetapi dua. 

22 comments:

AbbotCottage said...

Syukur Alhamdulillah..
Olololololololo comeynya bunyi bila anak kesayangan mama bawak balik hadiah ni ya..muahsssss utk Nadia.

Zurina Hj.Zainal said...

Tahniah Nadia n K.jee.....syukur alhamdulilah...

Sari Yusa Ibrahim said...

Alhamdulillah, tahniah juga utk Kak Jee

Nadia, semoga kamu sentiasa menjadi anak yg membahagiakan papa & mamamu..

deena said...

tahniah nadia...bestnyeee..:)

Rozita said...

pandainya... tahniah nadia dan mama!

Hamba Allah said...

askm kak jee..tahniah utk akak dan nadia..saya setiap hari x sbr tgk posting kak jee...dari bumi british ;)

MPP said...

Tahniah Nadia & Kjee.. =)

Mat Gebu said...

Tahniahhh Nadia dari pakcik mat (takpe lah aku pun gg kurang, boleh lah panggil pakcik, dah pangkat adik pada Kak Jee....tak gitu)...Moga lebih suksesss....

ME said...

Tahniah Nadia & K Jee .. Alhamdulillah sejuk hati ibu mengandung

Norasiah Nasir said...

Tahniah buat nadia dan kak jee jugak...sejuk perut kak jee..

Irfa said...

tahniah Nadia :)
sejuk perut kakjee dapat anak bijak cam Nadia ni
moga anak2 saya juga begitu

Pecal dan Spaghetti said...

Salam Kak Jee,

Tahniah buat Kak Jee dan paling istimewa buat Nadia. Didoakan semoga Nadia akan terus berjaya.

paridah said...

tahniah nadia n mama/papanya...berkat doa yang sgt2 kedua2 mama/papa...Allah limphkan kejayaan berganda...

dila said...

Tahniah Nadia...tahniah juga kepada kak Jee...

Anonymous said...

Kak jee...congratulations utk success Nadia..behind great success..sume berkat doa parents..k jee take care..

Farah

Shahrizat said...

Alhamdulillah. Tahniah Nadia ! sejuk perut ibu mengandung...

Najiah said...

Alhamdulillah, sy dapat rasakan kegembiraan aunty. dulu sy ingt lagi payah nk dapat dean list..final sem baru sy dapat buat sbaik mgkin n dapatkannya. Tak pernah harap hadiah istimewa tp itu sy hadiahkan buat parents. ciuman tahniah sy dapat. Sampai skarang Diorang ulang2 kejayaan sy wlaupun sy rasa tak seberapa. Saya dh kerja pun diorang ingat lagi kejayaan dulu... tp itulah ibu bapa.. Doa mereka yg merahmati hidup sy sekian lama..Alhamdulillah..Aunty smpaikan salam tahniah buat Nadia. Awesome.

Noreha Ali said...

Tahniah to Nadia for getting a good result & K Jee....for being such a good mother....


Noreha Ali

mama harraz said...

alhamdulillah,..tahniah nadia dan mama papa nya juga,.

Yatie said...

Syukur alhamdulillah, Tahniah buat Nadia juga buat KJee dan suami..seronok mendengarnya, Yatie tumpang gembira dan berbangga dngn kejayaan ini..moga Nadia menjadi anak yg sentiasa membahagiakan dan membanggakan ayah dan ibunya..

Lina said...

Tahniah Nadia!Better late than never from aunty
: )

Nada Nadzhirah Kamaruzzaman said...

salam Aunty.
Saya kawan lama Nadia dr sekolah Danau Kota dulu.
Tak taulah dia igt saya ke tak.
Nama saya Nada.
Tak silap aunty Jee kenal dengan aunty saya, Norila Daud from Utusan.
Nanti kirimkan salam saya pada Nadia ye. ^__^

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...