Thursday, December 20, 2012

BERARAK MENDUNG KELABU....


















Kalau dalam kereta sebelum sampai ke destinasi, nampak langit yang sarat barat dengan awan hitam macam ni, punyalah risau.

Foto2 ini dirakamkan sekitar jam 4 petang di Petaling Jaya, beberapa hari lepas.

5 comments:

Rahel Rae said...

skarang ni hujan deras kat sabah..

Amanda Suria said...

maunya x risau..dah la baju x kering2..

Anonymous said...

lelebih lagi anak2 tinggal kat umah..kita lak kat opis..berganda2 risaunye...

-yati-

:: yuslina said...

hehehe....saya pun risau sbb takut nak drive dalam hujan lebat...

Boonz said...

Dah 4 hari Kjee tak update blog... Manerlah Kjee ekk...??? Boringlah tak der entri best nak baca... Kjee...!!! Ohh Kjee...!!!

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...