Pages

Thursday, December 20, 2012

BERARAK MENDUNG KELABU....


















Kalau dalam kereta sebelum sampai ke destinasi, nampak langit yang sarat barat dengan awan hitam macam ni, punyalah risau.

Foto2 ini dirakamkan sekitar jam 4 petang di Petaling Jaya, beberapa hari lepas.

5 comments:

Rahel Rae said...

skarang ni hujan deras kat sabah..

Amanda Suria said...

maunya x risau..dah la baju x kering2..

Anonymous said...

lelebih lagi anak2 tinggal kat umah..kita lak kat opis..berganda2 risaunye...

-yati-

:: yuslina said...

hehehe....saya pun risau sbb takut nak drive dalam hujan lebat...

Boonz said...

Dah 4 hari Kjee tak update blog... Manerlah Kjee ekk...??? Boringlah tak der entri best nak baca... Kjee...!!! Ohh Kjee...!!!

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...