Sunday, December 2, 2012

MALAYSIA HEBAT BAGI INDON DUA BIJIK!!

ehsan The Star Online












TAHNIAH! Bukan senang nak benamkan pemain2 Indon ni. First 20 minutes punyalah stress sebab pemain Indon pamerkan aksi gasak yang hebat. Tetapi aksi jer lebih rupa2nya.

We love you guys! Tahniah berjaya gemuruhkan Stadium Nasional Bukit Jalil dengan lagu INILAH BARISAN KITA!!!


3 comments:

micasamawar said...

hoyey!akhirnya...

syafie sahari said...

Alhamdulillah malaysia score 2-0. X bganjak tgk dorang. Phak lawan mmg x henti2 mnyerang gawang mlaysia. Dorang main pun agk liar dan ganas. Tahniah harimau malaya. Im so proud of them. Player pun byk peningkatan. X lama lagi farizal pun dpt jd cam apex. Sma gak dgn mahalli. Perlawanan yg pnoh dgn cabaran. Once again, congratz yah!!!!!

Mimi Sharif said...

Kan! Harap kejayaan terus berpihak kpd team kita... Buat smua rakyat Malaysia, teruskan sokongan. Jgn pulak dikeji mereka bila kalah. Players kita pn mesti la nak menang. Kalau perlawanan antara rumah sukan pn kita nak menang, inikan pula mereka yg main utk negara. Rasanya dgn sukan bleh nmpk rakyat Msia kembali bersatu...

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...