Monday, December 3, 2012

MY BIG BROTHER AND WIFE









My brother Ahmad Fauzee




My sister in law Ayu Cendana


Hehehe kalau adik sendiri tak nak promo, siapa lagi kan?

Abang Fauzee dan Ayu tadi menjadi opening act di Pertandingan Akhir Bintang P Ramlee yang disiarkan secara langsung di TV2.


7 comments:

wanayu said...

semoga mereka berjaya

Anonymous said...

Salam KakJee,
Hahah, pernah sekali jumpa your brother, mati2 kami sangka wife (AC) anak dia. Lawa orangnya, muda lagi. Baru hari ni tahu!!! Sorry......

Mim
PJ

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

baru tau Ahmad Fauzee ni abg kak Jee... sy memang minat sgt dgn suara beliau...

Anonymous said...

baru tau dia kawen lain..ingatkan masih dengan yg lama tu org brunei kot tak silapnye..

-yati-

babylola2u said...

kak jie, nak menyibok ni. kenapa ye abg kak jie berpisah dgn orang brunai tu? saya tak terbaca pulak kisah dia. jgn marah, tanya je

Kjee said...

Jodoh mereka setakat itu jer. allah swt lebih mengetahui.

siti azizah Sang Pencinta said...

aduhaii baru tau ni abg puan.. :)

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...