Sunday, February 24, 2013

FIZZ FAIRUZ TAK HABIS2 'WAYANG'





Kalau dah tahu akan mengucapkan dialog 'No Komen' berulangkali, tak payahlah susah2 cari publisiti murahan dan muncul dalam Melodi tadi!

Awak dah buat hal, be a gentleman lah. Hadapinya sebagai anak jantan!

Ada yang tuduh Fizz Fairuz wayang aje dan lelaki Ramli itu hanya 'pelakon tambahan'. Since Ramli dah kata ada beri salinan surat nikahnya dengan second wife dia pada Fizz, hah tunjukkan jer.

Makin kau berbelit2 cakap dan lari2, makin banyaklah orang buat spekulasi dan andaian.

Dalam hal ni, rasa2nya Sharnaaz Ahmad lagi 'jantan'. Sanggup 'sound' kat ND Lala pasal kes ND kata dia biadab. Hah macam tulah baru gentleman kan? Tak kesah lah apa orang nak kata, at least Sharnaaz dah lepaskan segala yang terbuku di dada.

Dan dengan itu, dia dah buktikan dia lagi 'jantan' dari Fizz Fairuz.

Tapi tabik springlah Fizz. Kes awak berjaya tutup kes panas Shila Amzah dan Sharnaaz.

Dan kenyataan Datuk Hattan minggu lalu untuk bernikah semula dengan ex-wife pertamanya, rasa2 Kjee adalah berita yang best sangat. Ia berjaya jugak sejukkan seketika berita panas yang dicipta Fizz Fairuz.

Hai donia donia!




6 comments:

NinaAz said...

Donia skg mcm2 laaaa

Nota Cikgu Anum said...

ni kes nk pancing undi ABPBH kot :)))

susumanis said...

sayang imej ustaz dalam nur kasih dia habis hancur :(

||Sis aLeaSaRa|| said...

artis msia dh semakin panas...lagi bahang berbanding nk pru ni hah,td pun tgk melodi skt2 no komen no komen....

Anonymous said...

Betul kak jee. Sharnaaz bila da serius kat Shila terus nak merisik. Takdelah tunggu tujuh tahun lepas tu tunang ngan orang lain. Ni pun jadi pengajaran untuk anak-anak gadis. If he doesn't marry u, he doesn't love u.

NenetPenne (NP) said...

gelap masa depan dalam dunia lakonan....
bukan nak kata apa sebab dulu dia cakap nak meminang almy kalau menang ABP kan...tup2 dia tak buat...so nilah dia...

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...