Pages

Friday, October 18, 2013

APA HAL LAA INI TANGGACHEE





Ini tanggachee, satu hal dia bulum lagi kasi bikin selesei, dia sudah ada bikin baru punya hal laa. Amma tarak mau komen itu banya banya lah. Lu orang kalu mau tau, boleh sendiri baca laaa.




sumber SINI

7 comments:

Ann Ishak said...

ishhh boleh pulak macam tu, dah macam statement wajib seorang retis

Anonymous said...

Mungkin suami yang suruh pakai tudung. Dia baru nak berjinak2. Doakan yg terbaik ajelah...

Anonymous said...

maaf la saya tak kenal
.dia ni sapa? dok ohbesi lama sgt..
in the first place.we.shldnt .encourage atau beri coverage penukaran image. tu tg back fire balik bila hidup tak mewah dan penukaran yg tak ikhlas.

Kem Mirza said...

luar dan dalam dia berdrama ya

Anonymous said...

kelakar lah wawa nak tutup isu kawin dalam tunangan orang ... create isu baru... x yah layan lah bazir masa...

Anonymous said...

Ape-apelah Wawa, awak dah ada laki.. Semua keburukan yg awk lakukan, laki awk yg tanggung..

Anonymous said...

Ai...takkan lah suami dia si Aeril yang pandai berhujah hukum hakam nak biarkan? lagi pun kan si Aeril tu pakai juba siap ada kain selempang kat bahu. Takkan tayang kat bahu aja kain tu...mesti lah kena serkup kat kepala isterikan. Kan wajib hukukmnya tu!

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...