Pages

Friday, April 18, 2014

NOTA BUAT KAMARUL ZAINUDDIN





Mokcik tak tahu apa nak kata apa pasal kau ni Kamarul. Sampai Mokcik mengigau malam tadi. Anak dara mokcik kata Mokcik ketawa terbahak-bahak dalam lena, sampai dengar ke bilik dia.

Semuanya pasal pokcik kau jugaklah. Mokcik dah tidur...dia kejutkan Mokcik dan tunjukkan post pertama kau (gambar atas). Mokcik ketawa mengilai-ngilai di malam Jemaat sementara pokcik kau ketawa guling-guling atas katil. Tidur Mokcik terganggu sekejap sampai terlena.

Harap kau buatlah lagi lawak lain Kamarul. Kelakar bebenor! Mokcik tabekkk springggg!

Dan kepada mereka yang kenal budak Kamarul ni tolonglah selamatkan dia dari terkena pelempang Karam Singh Walia. Kahkahkah


8 comments:

adda syuhada said...

Kakjee td kita dh bca kt fb terus ketawa...baca plk en3 kakjee ni makin bersambung gelak...hahahaha...

NoorS Alias said...

Byk pos lawak dia siap buat fan pages lg ..hehe

MPP said...

Terbaek Kjee.. Gua pun tergelak jugak baca statement budak Kamarul tu.. Kesian Karam Singh tak pasal-pasal diisytiharkan mati.. Kikikiki

paridah said...

mmg gelak sungguh pandai betul Kamarul ni memcuit hati buat lawak...

Bayu Senja said...

Lawak gempak 1 negara si kamarul ni wakakkk,

Shuhaidah said...

Disebabkan status dia glamer dia sekarang #opismatesaya

Anonymous said...

entry kak Jee ni telah menceriakan pagi saya...hahaha...

- hayati -

Sungai Lang Homestay said...

adoi lucula kak jee cina yang jual barang dekat sekolah pun tersenyum dengar gelak yanti

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...