Pages

Thursday, July 10, 2014

SUPER DUPER CAKES DARI SHIELA



Kehebatan rasa kek yang dihasilkan oleh Shiela (blogger femes Spices Journey) memang tidak perlu dipertikaikan. Semua kek yang dihasilkannya mempunyai rasa yang tersendiri. Bahan-bahan yang digunakan adalah dari jenis terbaik di pasaran. Justru kata orang tua-tua, ADA RUPA ADA HARGA.

Rasanya masih belum terlambat untuk korang yang ingin order kek airtangan Shiela. Ada yang boleh dipos atau kurier. Of course harga pos atau kurier pembeli kena tanggung sendirilah.

Hubungi Shiela di FB. Add atau private message ChaHaya Shiela. Money back guarantee babe. Itu jer yang Kjee boleh cakap! Five Star hotel standard!



Latest 'baby' Shiela... Marble Cake



Marble Cake



Red Velvet Cheese Topping

Moist choc cake

Moist Choc Cake with nuts

Choc Brownies

Super Moist Kek Kukus





Moist Carrot Cake With Cheese Topping

Red Velvet Cake




4 comments:

Shiela said...

Aduhaiiii Kjee ku sayang.. memang suka buat Surprise tauuu.. maseh banyak banyak kjee sering support saya dan sering beri ruang buat saya.. tak terbalas rasanya.. touching sungguh.. terkeluar jugak titisan suam suam dari sudut mata sepetku ini..

Kjee said...

Shiela asyik sibuk baking. Mana ada masa nak promo. Kjee kan bekas Marketing Manager. So just let me do the promotions. Hehehe.

Shiela said...

hehee.. mmg terbaek marketing manager yg Allah taala anugerahkan buat saya.. syukur sangat sangat..

adda syuhada said...

sedapnya...selamat berbuka

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...