Pages

Tuesday, August 19, 2014

LAMA TAK UPDATE ENTRY SEBAB DAH BORING BLOGGING?



Lamanya Kjee tak update blog ni kan? Ramai tanya samada Kjee sihat. Yalah, ramai yang dah tahu kalau Kjee senyap jer, maknanya Kjee tak sihat.

Actually, tak sihat tu satu hal. Maklumlah usia dah hampir-hampir enam series. Ada jer yang tak kena. Pasrah ajelah kan.

Sebenarnya, Kjee tak ada mood nak menulis sejak dua tiga minggu lepas. Nak mengadap PC rasa macam tak selera langsung. Rasa cam nak berhenti blogging pun ada jugak. Huhuhu.

Dalam masa Kjee bercuti dari menulis ni, macam-macam berlaku. Bukan berlaku pada diri Kjee tapi semua di sekeliling.

Dan yang paling seronok apabila dapat berita Neelofa akan kahwin dengan sorang Sultan! Ada member kata, sepupu dia yang juga kerabat disana dah confirm. Tapi akhirnya pihak Istana keluar kenyataan, berita itu tak betul. Hmmm.







Anyway, ada satu lagi berita happy Kjee nak share ngan korang. Ini berita pasal masalah berat badan. Kjee sebenarnya tak suka orang rekemen apa-apa ubat atau krim untuk kurangkan berat badan. Dah give up sebab semua ala-ala menipu! Tetapi semuanya buat Kjee ubah fikiran apabila terjadi pada Nadia.

Seminggu sebelum Raya, Kjee bawak Nadia gi jumpa seorang rakan yang jual baju Raya online. Nadia ni walaupun nampak tak gemuk tapi ada masalah di bahagian perut dan pinggang belakang.

Apabila dia buat fitting baju Raya kat rumah kawan Kjee, muka dia merah padam sebab masalah bahagian itu. Tapi Kjee suruh jugak dia beli. Kjee bisik kat dia mengenai L'arome, serum yang Kjee beli dari seorang rakan seminggu sebelum tu. Satu famili kawan Kjee tu guna dan nampak sangat keberkesanannya.

Of course Kjee pun try jugaklah. Sapulah kat bahagian-bahagian terpilih walaupun sepatutnya kena sapu seluruh badan baru boleh nampak kesannya kot. Maklumlah adik beradik suku sakat King Kong! Hehehe.

Anyway, Nadia ni patuh jugak arahan mama dia. Dia sapu kat perut dan bahagian belakang pinggang. Selama 5 hari kalau tak silap.

Malam Raya, Nadia keluar bilik sambil menjerit! Baju Raya yang dia beli hari tu dah longgar bahagian perut dan belakang pinggang!! Serius ni. Bukan sebab nak promo. Boleh tanya Wan Roslina, kawan Kjee yang tengok sendiri baju dia jual tu ketat, apabila dipakai Nadia.


Puan Wan Roslina

Ms Ellena Husin

Puan Suhaini Wahab

Ini testimoni pertama dari customer Kjee






















Apa lagi. Apabila Kjee tulis kat FB, ramai pulak member-member yang beri testimoni mereka!! Tiga gambar diatas adalah my very close friends. Bukan testimoni orang yang tidak dikenali!

Kjee pun selepas guna lebih kurang 1 bulan, lengan Kjee yang ala-ala 'Popeye' dah susut lebih 1½ inci! Itu baru lengan. Dah puas hati dengan saiz lengan yang diidamkan, Kjee akan beralih ke bahagian lain pulak!

Kalau korang minat, boleh whatsapp 01131771389/sms 0126780501. Harga RM150 sebotol (tahan +- 10 hari) atau beli empat botol dengan harga RM350. Kalau nak suruh Kjee pos, tambah RM10 jer utk pos laju. Kjee akan beri more info kalau nak. Just sms or whatsapp.

Murah sangat berbanding dengan syarikat yang kuruskan badan yang tawarkan harga sampai beribu-ribu ringgit. Boleh dapat lihat kesan dalam masa 1 minggu, Insya Allah. Yang best, tak perlu diet. Sapu jer.

Jom cuba sebelum terlambat. Dan korang jangan lak jeles bila tengok Kjee dah slim. Hahahaha ada hati.









1 comments:

Anonymous said...

kak jee...
mohon untuk share gambar2 testimony kak jee ni ye :)
semoga Allah murahkan rezeki kak jee..aamiin

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...