Pages

Thursday, April 2, 2015

KJEE PULAK BOLEH HEHEHE




Terbaru ler


Orang sekarang suka cakap belanja... contoh kat Suria fm semalam Kjee dengar si Linda Onn belanja satu lagu untuk mereka yang berjaya call dia dan sebagainya. So, Kjee pun nak belanja gambar latest Kjee. Amik sendiri or selfie so tak berapa nak elok kejadian gambar tu.

Tapi yang penting Kjee nak tanya samada korang perasan yang Kjee dah nampak susut kan. Well... ewah berlagak lah pulak... sapa kata kalau usia dah lanjut dan dalam kategori obese, tak boleh susut berat badan.

Berat badan Kjee tak banyak turun tapi Kjee lebih banyak turun inches! Kat lengan dah hilang 2 inci lebih. Double Chin pun dah makin hilang. Sekarang Kjee tengah tumpu kat tempat lain pulak. Banyak area nak kena cover... huhuhu



Dulu punya cerita


Oh ya semua orang tahu Kjee ni sakit lutut. Selama ini semua orang termasuk doktor suruh Kjee kurangkan berat badan kalau tak mahu sakit lutut. Bertahun Kjee guna kerusi roda. Alhamdullilah sejak sebulan dua ni, Kjee dah tak guna kerusi roda lagi. UnclePali dah bawak masuk setor dah.

Dan yang paling best, Kjee dah boleh jalan tanpa sakit lutut! Tapi jalan taklah laju macam muda-muda dulu. Tapi kalau nak bandingkan dengan keadaan setahun dua ni, memanglah boleh dikategorikan Kjee jalan agak laju!!


Nadia sekarang

Sebelum L'arome



Kjee bersyukur kerana tak give up guna L'arome untuk membantu Kjee ringankan badan. Memanglah bila usia semakin meningkat dan lemak-lemak dah berkumpul berpuluh tahun  proses nak susutkan badan amik masa sikit.

Kjee buat perbandingan diri Kjee dan Nadia. Usia Kjee hampir 3 kali ganda. Lemak dah bermastautin puluhan tahun. Lemak Nadia pulak masih virgin gitu so sudah pasti Nadia akan lebih cepat kurus!

So korang yang rasa takut nak kumpul lemak macam Kjee, cepat-cepat bertindak! Lagi lama lagi banyak masa terbuang dan jugak duit sebab kena guna banyak botol L'arome utk buang lemak-lemak tu. Jangan terlewat dan terlajak macam mokcik tau. Huhuhu.

Sejak 1 April, satu set 4 botol L'arome kini berharga RM408.10 sebelum pos. Kjee faham ia semakin mahal so Kjee jual satu set 4 botol RM410 TERMASUK POS LAJU di Semenanjung Malaysia. 1 Botol RM165 jer termasuk pos laju. Rebutlah peluang ni selagi Kjee mampu nak tampung pos laju korang. Pos Laju pun dah kena 6% GST,

Whatsapp/sms 01131771389 secepat mungkin. Kjee sekarang ada simpan banyak stok. Korang bank in jer, Kjee terus pos.

Okay jer. Tak mo tulis panjang-panjang sebab bukan aje korang boring baca tapi Kjee pun dah boring mengadap komputer.

Seronoknya sapu L'arome ni... tak payah berlapar atau diet.  I like!!!


Dua-dua sama debab at one time  hehehe



Takutnya nak jadi camni balik.



5 comments:

MamaFaMi said...

Cayaaalah Kjee! You can do it!!!

NFH said...

I like kjee dah kurus dan semakin sihat. Alhamdulillah

Anonymous said...

boleh sapu kat dagu dan pipi yg tembam tak.

- yati -

Kjee said...

Ya Yati... Kjee sapu kat bawah dagu.. tapi guna selepas sapu tempat lain. guna baki yang melekat kat tangan utk sapu kat bawah dagu. jangan jadi cam kjee, kjee picit dua titis dan sapu. mak aiii terkinja-kinja panas tapi sekejap jer. hehehe

Anonymous said...

ok thanks kak jee..insyaallah bila nak order nanti kita wassap ye..

-yati-

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...