Pages

Tuesday, April 28, 2015

NAK KURUS LAGI CEPAT? INI PRODUCT TERBARU BOB2E








Ini Redslim, product terbaru dari bob2e yang mengeluarkan product slimming seperti L'arome Slimming Serum (lss) yang sedang meletops di pasaran. Sangat berkesan kawal nafsu makan.

Redslim didatangkan dalam kotak yang berisi 30 uncang. Satu uncang satu hari sebelum breakfas. Koyakkan sikit hujung uncang tu, picit bawah lidah dan hisap perlahan-lahan. Rasanya masam, manis dan sedikit pedas. Sama rasanya macam buah asam Jawa Thai yang disira gula tu.

Kawan-kawan Kjee yang dah try, rata-rata kata sedap. Ada yang kata nasib baik lah hanya boleh consume 1 uncang sehari... kalau tidak... hehehe.

Kjee bukan main excited nak menerai tapi harapanku nak kurus cepat, terbantut apabila dia orang kata orang mengandung tak boleh mengambilnya.... oppps jugak orang yang ada gastrik. Kusss semangat, mesti korang tersebut ingatkan Kjee preggy. Kilang dah pencen babe! Hehehe.

Gandingan Redslim dengan L'arome Slimming Serum akan buat korang kurus lebih cepat. Shira, Upline Kjee yang bukan main excited nak jadi macam Jennifer Lopez dah try dah. Dia kata, selera makan dia tertutup. Makan sikit jer walaupun selama ini dia pantang tengok makanan!

Harganya? RM381.61 untuk 30 sachet di Semenanjung dah termasuk GST. Pos Laju, Kjee kowtimlah untuk Semenanjung. Sabah dan Sarawak RM413 termasuk pos laju naik belon. Kalau naik sampan, Kjee tak tahu harga. Maap mokcik gurau jer.

Cam biasa kalau korang nak cepat kurus menjelang Raya ni, boleh WA 01131771389. Pagi lepas mandi sapu L'arome pastu sebelum bekfas pekena pulak Redslim. Lepas dua minggu baru timbang. Jangan jadi cam ada orang tu...cik piah (bukan nama sebenar)... tiap hari timbang!! Hehehe

Okay babai.





Keluar Kosmo 28/4


2 comments:

Mama Arif said...

wahh boleh tahan jugak harga dia kakjee..hihi..tapi siapa2x nak cepat kurus sebelum raya boleh la mencubanya..:)

hadyla rose said...

Menarik info :-)

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...