Monday, February 6, 2017

KARI AYAM BERSAMA KENTANG







      Tak ada plan pun nak masak Kari Ayam hari ini. Cuma teringin nak masak Asam Pedas Ayam. Tetapi apabila ke kedai dan tak jumpa daun kesom, balik rumah tukarlah pulak rancangan. Buat apa yang mudah.

      Resipi hari ini sama macam selalu. Cuma hari ini Kjee tambah serbuk cili Babas selain rempah kari Daging jenama sama. Cuma nak bagi pedas aje.

      Nak resipi, sila klik SINI. Nak amik gambar pun macam tak ada mood aje kan?

      Anyway, kalau masak kari ayam, Kjee akan gandingkan dengan ulam-ulam serta sambal belacan dan Ikan kering ataupun Telor Asin. Barulah ngam.

   

2 comments:

y i e n said...

Lama dah x masak kari ayam.. Balik ni nak buatlah, hehe~

Ogy said...

Cecah roti pun sedap kari ni...

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...