Pages

Tuesday, November 14, 2017

LAKSAM YANG DIBUAT KALI KEDUA






          Semalam Kjee buat Laksam. Terkial-kial lah buat sorang-sorang. Hasilnya seperti yang kelihatan pada foto diatas. Rasanya amat memuaskan hati. Tiba-tiba bangga lah kononnya first time buat boleh jadi rasa sesedap itu walaupun ada yang kata kejadiannya tidak 100% perfect. Ada cacat celanya. Bla bla bla. So what! Suka ati kitalah nak buat camner kan? Janji hasilnya puas hati.

          Tadi selepas solat Asar, Kjee terfikir apakah betul Laksam yang Kjee buat semalam tu kali yang pertama? Macam pernah buat sebelum ini! Maka dengan bantuan cik Google, kita pun buat ler apa yang patut. Dan jeng jeng jeng, genap dua tahun lepas, Kjee pernah buat ler!

          Astaghafirullahalazim! Macam mana boleh lupa? Baru dua tahun bukan 20 tahun yang lalu. Faktor usia. Hehehe.

          Since dah ada entri dulu yang boleh dibuat rujukan, maka Kjee pun tak payahlah celoteh panjang lebar. Korang nak tahu camner Kjee buat Laksam ni, boleh refer kat entri terdahulu. Dua tahun lalu punya entri.

           Klik SINI.

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...