Wednesday, April 6, 2011

202. One Lovely Blog Award From MamaFaMi!


   

Baru 3 bulan usia blog Kjee ini tapi Kjee dah di recognise oleh blogger friends. Thnx MamaFaMi  klik sini for the award. Something I have never ever dreamt of getting! 

Tapi untuk mendapatkan award ini, Kjee kena penuhi beberapa syarat.



1. Kena pos balik linking kepada orang yang memberi Kjee award ini. (siap)
http://mamafami.blogspot.com


2. Berkongsi apa jua mengenai diri Kjee dengan semua (siap)
a) usia?... dah cukup matang..:)
b) kelakar tapi sensitif. kekadang Kjee pun menyampah sensitif sangat. hehehe
c) suka masak dan of course suka makan yang sedap2 jer
d) love to me is sharing, caring and understanding
e) I adore cats tapi Malaysian cats only. Yang ada jenama tak minat. hehehe
f)loves travelling but hates driving long hours. camner tu hah?
g) badan jer besar tapi penakut yarabbi

3. Berikan kepada 15 blog lain yang baru ditemui. Semua baru Kjee temui sebab Kjee pun baru (siap)
a) Mat Gebu from http://tiffinbiru/blogspot.com
b) Yani from http://thekitchenguardian.blogspot.com

c) Ina from http://myinhar67.blogspot.com

d)deena from http://luvdeena.blogspot.com

e)nora from http://momotemuk.blogspot.com
f)aidah from http://aidahjune.blogspot.com
g)ummi from http://ummizaihadi-homesweethome.blogspot.com

h)ina from http://syarasin.blogspot.com
i) azlita from http://intankitchen.blogspot.com
j)ratna from http://mamawandiha.blogspot.com

k)rose from http://seripayaku.blogspot.com
l)nina from http://sweetlilykitchen.blogspot.com
m)ida from http://1001resipi.blogspot.com
n)nora from http://alamroon.blogspot.com
o)Ha Sue from http://sue-hasue.blogspot.com

4) Drop them a note and tell them about it (siap)


Amboi letihnya! Tapi tak per lah..layan jer. Suka sangat dapat award! Thnx MamaFaMi! Terima Kasih daun keladi. Kalau yang lain sudi, silalah bagi. hehehe


25 comments:

AZLITA AZIZ said...

Terima kasih Kak Jee
ita ambil bawa balik rumah ita ye!

Kjee said...

Ita: hehehe

nOra said...

Thanks :) sudah diabadikan didalam blog saya

Thanking you: Award from Mummy Jee

Ummi said...

Salam kak Jee...waaaah sangat berbesar hati menerima award dari seorang yang amat Ummi kagumi dari dulu di kaca tv sehingga kini di kaca skrin pulak...terima kasih banyak atas ingatan kak Jee...Terima kasih pada Mat Gebu jugak yg hari2 duk berYM dgn Ummi dan memperkenalkan Ummi dgn dapur kak Jee nih...nnt Ummi angkut award ni ya Kak Jee..bz lg nih..thanks again!

Kjee said...

betul tu Ummi. CMG telah menemukan ramai frens dia kepada kjee. thnx CMG!

Mat Gebu said...

terima kasih kak jee...dengan sepantas kilat mat gebu hangkut bawak balik rumah...Ohh lihat lah duniaa...penggsannn >__<

Kak Rose said...

Jee, salam kenal dan terima kasih, nnti kak rose amik n gantung kat umah kak rose ya....

Nieda said...

Betul ke baru 3 bulan usia blog ni? Mcm tak caya sbb tengok follower pun ramai , pageview pun kedeboom.Anyway tahniah utk kaka Jee ya.

ida @ 1001resepi said...

terima kasih for the award...dah tampal dah kat blog 1001resepi....:)

MamaFaMi said...

Kjee...bigggg huggg untuk akak. Rajin akak buat entry ni sepantas kilat. Kita berbesar hati sebab Kjee sudi.

Cute pulak bila Kjee kata Kjee penakut.. hehe..

Kjee said...

MamaFaMi,,,setengah mati kjee buat ni settlekan projek award ni. unclepali kata lain kali tak payahlah terima cos renyah sangat. I spent nearly two hours!! kalau kjee tulis entry boleh dapat 5 stories! anyway, it was fun. at least ada experience dah. kalau mati malam ni mata Kjee pejam rapat! hehehe thnx for making my day (nite?)MamaFaMi.

Kjee said...

Nieda...bukan u jer macam tak percaya blog kjee ni baru 3 bulan. Kjee pun terkejut tau. rasa macam dah lama sangat sebab selesa sangat kjee. blog ini dilahirkan pada 26 January 2011. thank you all yg selalu support my blog!

Deena Sulaiman said...

salam kjee... deena dah tampal kt blog deena sampai bila2.. first time dpt dr kjee plak tu.. thanks kjee.. :)

Yatie said...

Salam kenal dan salam ukhuwah...mmng minat akak dari dulu..tak sangka jumpa di sini...dtng dari blog Mat Gebu..

Sofea said...

salam kenal k.jee..i follow! :)

HaSue said...

Salam kak Jee..gembiranya pagi ni baca komen kat n3 sy dr kak Jee..pastu dapat award dari akak lak..bangga nih!mmg macam x caya usia blog akak ni baru 3 bulan gitu..baru follow semenjak bulan lepas..tahniah sebab menghasilkan blog yang diminati ramai..sy suka baca hasil penulisan n perkongsian akak..tima kasih bebanyak yer kak..pasni sy gantung award nih..

hani said...

salam ziarah kak jee...salam kenal...salam ukhwah

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

Salam Kak Jee...

Terharunya saya dapat award ni dari Kak Jee.. saya anggap Kak Jee ni seorang selebriti tauu.. (dah sememangnya pun kan.. hehe) macam tak percaya je seorang selebriti sudi berinteraksi/jenguk blog saya/ sudi bagi award pulak tu kat saya.. Thanks byk2 ye kak Jee.. keep up writing/post something kat blog akak ni... saya suka tulisan akak & resepi2 akak jugak.. tengok tu.. follower pun dah ramai walaupun baru 3 bulan usia blog akak.. tahniah kak!

mala said...

assalamualaikum kakJee - homework dah siap
http://alamroon.blogspot.com/2011/04/heavenly-carrot-cake-award.html

HaSue said...

Nak anta hmwork gak..kak jee,kalo ada masa leh tengok yer,tq

http://sue-hasue.blogspot.com/2011/04/kak-jee-bagi-award-teruja-jap.html

Ryo Azhar Rahza said...

slm ziarahh..i folowwww... :)

Ina said...

Salam K.Jee...
Wahhh..sy rasa terharu sggt dpt awrd ni..x sngka K.jee sudi pilih sy...akn ku jdkan sebahagian yg terindah dlm blog ku...Lov u K.Jee....!!

Ayu Safieza said...

Assalamualaikumwbh Kak Jee....

Waaaaaaa it seems to be so much happening for me to be able to get to know u closer here....

Salam ziarah kak...:)

Fariha Ismail said...

kak jee... dah follow blog kak jee dah..
sy masih baru dlm dunia blog nie..
hope kak jee dpt follow my blog too..
http://storyofyoungladies.blogspot.com/

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

salam kak jee..

saya dah ambil award tu dan dah siapkan homeworknya... kat bawah tu linknya ye.. thanks kak jee..

http://mamawandiha.blogspot.com/2011/04/one-lovely-blog-award-dari-kak-jee.html

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...