Tuesday, April 12, 2011

212. Post Card From Nieza in Finland



A sweet surprise to start my second busy day...a post card from Finland!

Congrats Nieza kerana telah setahun 'bersiaran' menerusi blog 'Our journey Begins' nun jauh di perantauan. Happy first anniversary!

Terima kasih kerana 'melayangkan' poskad ini kepada Kjee. Mohon Kjee link blog Nieza bersama link kawan2 bloggers di blog Kjee yang baru jer berusia lebih kurang empat bulan.

Harap kita dapat kongsi ilmu serta bertukar2 resipi, pendapat dan pengalaman. Lihat sini

Thank you for being my friend too!

2 comments:

Nieza said...

Assalammualaikum Kak Jee....terima kasih kak sudi gantung poskad ni walaupun akak bz tu...terharu juga rasa dihati walaupun jauh dimata tapi tetap dekat dihati...:D

Actually saya dah lama dh follow blog kak jee ni rasanya masa kak Jee baru 2 bln kot berblog...suka baca penulisan kak Jee dan sekrng byk menu dan resepi yg best2 kat sini tq sharing kak semoga perkenalan kita dialam maya ni dirahmati Allah selalu..insyaAllah...:)

Kjee said...

nieza..kjee tak sabar nak tunggu 1st anniversary dapurkjee.com

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...