Saturday, April 30, 2011

287. Ole2 Bagi Mereka Yang Disayangi



Kjee post lagi ole2 ini untuk mereka yang baru join geng Kjee. Sudi2kanlah balik balik 'umah' dan gantung kat mana2. Love you all.

Sejak Kjee post ole2 ini, entry ini telah mendapat 1070 page views.

Unclepali kata bila lagi nak bagi lagi post card baru. Tengah rajin nak buat lah agaknya. Tungguuuu.

6 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

rajin kjee wat ni yerk :)

Kjee said...

Top..ini unclepali yang design. dah hangkut balik umah awak?

fiera said...

mcmne nak angkut balik?

Kjee said...

hehehe copy paste gambar dan tampal di blog awak.

fiera said...

heheeee.... sy nak buat juge tadi, p takut salah,, takut kak gee marah.. thanks kak gee....

Anonymous said...

kjee nak copy .....tapi ade skit lembab la brain ni nak belajo....kami budak baru belajo...i'm sori....la mcam amir lak tak mau le trademark ni .....nor

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...