Wednesday, November 16, 2011

COMEL KAN...SAYANG SANGAT2.




Korang ingat ini apa? Soft toys, mainan? Tidak tidak tidak. Ini cokelat yang diberikan kepada Kjee oleh seorang fren blog bernama Zaph. Dah lama dah Kjee dapat. Dekat dua bulan. Tapi duk perap jer tak makan sebab tak sampai hati. Hari ni barulah sampai hati nak makan. So sebelum makan, tayang dulu. Thanx Zaph. Hehehe.

14 comments:

Anonymous said...

sgt cumel :)

Oh Oeya said...

Wah! Kreatif nyer.. sangat comel :)

HappyIrfa said...

kalau saya pun sayanggggggggggggg rasa nak masuk mulut..hehe

Nurul said...

alahai, memang comeyyyy... ^__^

KSWSK said...

mmg comel

Sue @ Nenie said...

Salam Kak Gee...Yaaa comel dan cute sangat....suka saya tengok, patutlah Kak Gee sayang nak makan..Kalau saya, lepas makan chocnya, harus simpan pembalutnya...he he he he

ct rahani said...

memang comel.. :)

mala said...

ingatkan apam dot-dot tadi :-)

.: cheNTaku:. said...

salam kjee,
saya antara salah sorg reader kjee. nak tau Zaph tu amik tak oder? nak tau seketul reger dia baper. nak oder untuk gift masa wedding adik saya nanti... reply ye kjee...

sharifah rosidah said...

Kalau aku pun sayang nak makan sebab comel sangat.

Kjee said...

salam. Rasa Kjee Zaph beli masa gi overseas hari tu.

cik cek said...

sesgt comelnya....:D

Anonymous said...

As salam. LoL.. Malu aii..k.Jee siap buat entri for something yg tak seberapa tu compared to your effort..my pleasure k.Jee..glad that you like it. Btw Zaph mmg suka makan coklat..hehehe..

<3 zaph <3

Kjee said...

so sedap Zaph. Unclepali belum cuba lagi. kalau dia rasa, habis dia conquer sorang2. Nadia does not like chocs.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...