Thursday, November 24, 2011

DINNER DI ARIMA CLASSIC, WESTERN FOOD

Semalam kami gi makan di Arima Classic, Western food dengan my brother dan famili dia. Tetapi tiga gambar jer yang sempat snap. Yang lain tak sempat sebab semua dah kelaparan. Hehehe.

Antara makanan yang menjadi pilihan kami ialah Braised Lamb Shank, Sirlon Steak, Fishs And Chips, Olio Aglio, Lamb Chop, Mushroom Soup, Garlic Bread dan ehh ntah apa lupa la. Nak tahu dimana Arima Classic, klik sini. 

Olio Aglio 

Lamb Chops

Fish and Chips

4 comments:

Aza/Rin/Na said...

officially hari ini saat ini saya mengekori blog kak jee hingga ke dapur kak jee sekali .... hehhehehe .... lapar la akak tengok hidangan atas tu - tengahmlam buta ni :-)

sharifah rosidah said...

Pergi makan besar dengan abang fauzee ye? Jee fauzee duduk bukit antarabangsa ye.

Anonymous said...

Alhamdullilah......satu lagi blog yg akan saya follow kerana banyak info yang boleh di kongsi bersama untuk menafaat bersama

jeragang said...

nampak macam sedap jer makanan... rasa lum tentu kena tanya kjee lah .. bole kongsi pengalaman ker kjee, sesekali nok jugok pok jeragang makang makanang omputeh nie... dok makang ikang sokmo cacing masuk dalang perut....

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...