Wednesday, November 16, 2011

JUMPA GAMBAR NI DI MPP ONLINE




Murahnya sambal iblis. Sapa ada resipi?!!!


8 comments:

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot said...

Kak jee kita teringat kisah salah sorang anak murid kita umur lima tahun 1st time masuk skolah cakap dgn cikgu dia ,"teacher saya nak iblis lagi".Terkejut beruk cikgunya.Sebenarnya kita hidangkan nasi lemak setiap khamis selepas mereka berenang dan dia nak tambah ikan bilis hari tu.Orang yang menulis label kat atas tu pun patut enrol kat tadika kita ..hihihi..

sharifah rosidah said...

Alah jee bukan susah sangat, adik ipar aku dulu2 dia buat roti guna sambal ikan bilis biasa tapi dia pekatkan sikit supaya tak terkeluar dari doh roti tu.

AbbotCottage said...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahaha aduhaiiiiii Kak Jee...kelakar betoll!!! Terpaksa letak gak komen ini ari, pasalnya tak tahan nak share gelak. Syabas betehhhhh!!!

Kjee said...

alamak Shida...tak dapek den nak nolong kau! kahkahkah

Anonymous said...

LOL. Aunty Shida..cube bace tul2 gamba tu.. hehe. kalo ade gak resepi sambal IBLIS ni nadia tataw la.. hahahah!! -nadia

Kjee said...

Kengkawan, sesiapa nak resipi roti IBLIS, sila tanya Sharifah Rosidah di FB. Kahkahkah

sharifah rosidah said...

Jee aku langsung tak perasan ayat IBLIS tu, aku ni kan kenkadang bendul juga yer.

Nadia bila nadia stress betul2 baru aunty perasan ayat IBLIS tu.

Kjee said...

Hahaha. Pali pun ketawakan kau Shidah. Sengal lah kau ni. hehehe

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...