Thursday, November 3, 2011

NISDAWATI LEGA, KJEE PULAK RISAU.


Nisdawati - album google

Wah nampaknya lepas ni, Kjee kena susun kata2 dengan baik dan berhemah kalau masukkan entry ke dalam blog ni. Kalau tidak nanti kena saman! Takuttt!



Apa hal lak ni Kjee merapu? Well, dua hari lepas Nisdawati dah menang dalam kes saman terhadap Nadia Mustafar. Nadia kena bayar ganti rugi berjumlah RM50-ribu. Semuanya sebab Nadia dikatakan memfitnah Nisdawati berhubung satu artikel mengenai hutang beberapa tahun lalu.

Alhamdullilah, akhirnya Nisdawati kini lega. Maruahnya yang tercalar selama ini sudah dibersihkan. Harap2 artis2 lain ambil ikhtibar dari apa yang berlaku. Makan boleh sebarang makan tapi cakap jangan sebarang cakap.

Hah Kjee pun dah mulalah risau. Manalah tahu, ketika merapu, ada pulak yang sakit hati. Mungkin pada kita sesuatu perkara itu hanya gurauan...

Anyway, Raya Haji dah dekat. Sesiapa yang nak bermaaf2an bolehlah berbuat demikian Ahad ini ya.


9 comments:

Citarasa Rinduan said...

heheheh..


bahasa k.jee molek jer..
tak ada apa2 yang perlu dirisaukan....

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot said...

Kjee..biar kita la minta maaf dulu jika ada terkasar bahasa.Selamat Hari raya ya

Dunia familyku said...

saya setuju..tapi ada kalanya pada kita gurauan tapi pada org yg tak tahan guarauan anggap benda tu betul..eee geram saya

Aryanie Ismail said...

heheh tulah kan k jee, kdg2 tanpa sedar jugak dh menyakiti org lain.. harap2 tkdelah begitu kan..

paridah said...

budi bahasa amalan mulia...

sharifah rosidah said...

Aku pun nak minta maaf jika ada bahasa aku kasar sepanjang aku komen kat sini,

zuwaidah said...

kak jee, selamat hari raya...

hyazz said...

ha..itu la kan..sebab mulut badan binasa...

eszek said...

Salam Kjee.
Kalau tak salah, tuntutan sebenar adalah RM250k. Then turun ke RM50k. Still it's huge amount.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...