Friday, November 11, 2011


Sebelas sebelah sebelas...hari yang yang dinanti semua. Selamat Hari Lahir kepada semua yang menyambut ulangtahun kelahiran mereka di hari yang cukup cantik ini. Apatah pulak jatuh pada hari Jumaat, penghulu segala hari!


Kjee pasti ramai memilih hari ini untuk bernikah. Salah seorang daripada mereka, Nazuha Waharp, anak sahabat lama Kjee, Haji Waharp Yusof, bekas Eksekutif Perhubungan Awam EMI. Aunty doakan majlis Nazuha hari ini lancar dan diberkati Allah swt. Selamat melayari bahtera rumahtangga hingga ke akhir hayat. Siapa sangka, fren yang Kjee add dalam Facebook satu ketika dulu, anak seorang sahabat yang lama tidak Kjee temui.

Welcome all babies yang dilahirkan hari ini. Sungguh bertuah kerana dilahirkan di hari yang mempunyai angka cukup cantik. Senang nak ingat tarikh lahir. Hehehe.

6 comments:

jeragang said...

memang susah nak dapat lagi kerana pusingan alam begitu... ia menjadi lebih istimewa jika dapat diisikan dengan pengisian yang istimewa.....tapi tidaklah perlu mengejar keistimewaan begini...kalu dapat tu bonus

MamaFaMi said...

Memang cantik tarikh hari ni kan Kjee... nak suruh kita bersalin hari ni, tak pregnant pulak. Nak suruh kahwinkan anak hari ni, anak sekolah lagi... so, kita enjoy je la tarikh hari ni seadanya.. hehehe...

sharifah rosidah said...

Banyak orang kawin especially chinese lah pada tarikh tersebut, diorang kata bertuah.

zuwaidah said...

saya pula mendapat kabar sedih, ibu mertua baru saja meninggal dunia. semoga dicucuri rahmat ke atas rohnya dan ditempatkan berserta mereka yang beriman. Al fatihah

Kjee said...

Innalillahiwainnahirojiun. Alfatihah buat arwah MIL. Mudah2an Zuwaidah sekeluarga bersabar dengan dugaan dari Allah swt ini. Moga roh beliau ditempatkan di kalangan mereka yang solih dan dikasihiNya. Amin.

zuwaidah said...

terima kasih ya Kak Jee kata2 semangat kak jee tu. Semoga dirahmati Allah selalu hendaknya.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...