Thursday, January 12, 2012

FASHA NAFI SUDAH NIKAH? IKUTI MESEJ YG KJEE TERIMA




Aktres Fasha Sanda menafikan dia sudah bernikah dengan kekasihnya Jejai. Dia kata kalau dia sudah nikah pasti dia beritahu media. Dan dia tidak tahu bagaimana gossip itu boleh timbul.





Ya ker? Blogger Rotikaya telah menemui Fasha untuk mendapatkan komen tersebut setelah tersiar entry ini.

Well, berita yang Kjee terima itu daripada seorang fren FB Kjee yang hantar mesej seperti berikut dalam inbox facebook Kjee. Tiada tukar pun kecuali nama dia Kjee tukar kepada sy (saya).

DIA: 
" depa nikah d thailand...tp,x blh nak clear x tau la sangkut mcm mana...sy berani ckp sbb depa dua minta bantuan sedara hubby sy utk selesaikan...sbb tu fasya asyik tunda ja nak buat pengumuman...

KJEE: 
oh ya ker? bila depa nikah? kenapa kat thailand? sebab mak jejai tak suka Fasha ker? suami awak bomoh ker? maaf. hehehe
oppps sedara hubby awak tu bomoh ker?

DIA:
hehehe....hubby sy bkn bomoh la kak jee....sedara hubby pun bkn bomoh...kak kpd fasya,kahwin dgn sedara hubby....betoi la tu depa p kawin d sana sbb family jejai x suka fasha...kak jee x perasan ka badan fasha dah naik skrng....depa nikah dah bnyk bln..x sure plk tarikh tu...insyaallah,klu ada perkembangan terbaru sy bg tau kak jee...

KJEE:
ok apa2 nanti boleh bagitau Kjee. bulan berapa mereka nikah dan sebagainya.

DIA:
insyaallah...nnti klu ada apa2 sy bg tau...klu jump dgn sedara hubby tu nnti sy cuba tny dkt dia depa nikah bln brp....

Hah ini pulak Kjee copy paste dari blog Rotikaya.

Sempat bertemu sekejap dengan Fasha Sandha kami ajukan satu soalan tentang gossip yang mengatakan beliau sudah bernikah di Thailand bersama kekasih beliau kini, Rizal Ashram (Jejai). Dan, Fasha Sandhalantas menafikan perkara tersebut.
Menurut Fasha Sandha, beliau tidak faham bagaimana gossip sebegitu boleh timbul sedangkan beliau sudah beritahu media jika sampai masa’nya, segala yang perlu peminat tahu akan di’dedahkan. 

Hmmm macam mana ni? Kjee tak dapat nak komen lanjut. Cuma Kjee terfikir, anak wayang nak berterusan main wayang lagi ker babe? Kemungkinan besar spy Kjee tak berani lagi kot nak beri maklumat lain selepas ini. Hehehe

5 comments:

~ataicha~ said...

kalau dah nak dijadikan rahsia.. sure susah nak dikatakan betul kan... anyway doa yang terbaik untuk mereka..

Aslynn said...

tkder angin tkye pokok nk bergoyang...Suka ko la Fasha..nafikan le sampai ke tua..tkder sapa yg meraung pon kalo ko tak umumkan..tp nape tak saman jer org2 yg kato ko dh nikah tu?artis m'sia kan hebat bab saman2 org2 yg tak sayang mulut...kalo ko betul & berita tu fitnah/gossip,apa tunggu lagi..SAMAN je dikkk...hehe

Zurina Hj.Zainal said...

apa apa jelaa.....dh bosan dgn kes diaorg nih...

Amin Salmah Bt. Hj. Abdullah said...

CHUMAH: sUKA MEMBACA TULISAN KJEE..DARI DULU, KINI DAN SELAMANYA...MOGA KJEE SIHAT DAN TERUS MENULIS!!

LydSunshine said...

Maksudnya kakak Fasha kawen dgn sedara hubby org tu? Fasha bukan anak sulung ke?

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...