Tuesday, January 22, 2013

TAK PERLU MAJOR OVERHAUL



Dah tiga hari tak post entry baru. Bukan tak ada idea tetapi kesihatan tidak mengizinkan. Dikejarkan ke hospital untuk sebab lain tetapi setelah menjalani pemeriksaan lain pulak ceritanya.

So spend dua hari dua malam di hospital. Happy sangat sebab sekarang dah tahu apa yang tidak berfungsi. Tak perlu jalani major overhaul cuma servis sana sikit jer. Hehehe.

Terima kasih kepada mereka yang tak putus2 mendoakan.

Akan banyak berehat. So kalau tak ada entry baru, maaf dipinta.

21 comments:

Shiela said...

Assalam KJee.. Semoga cepat sembuh.. Take care..

cha don said...

harap akak cepat sihat la hendaknya. AMIN.

http://bisnescha.blogspot.com/2013/01/tips-berniaga-bagi-orang-melayu.html

NoorS Alias said...

Semoga k.jee sihat2 selalu ,.

mami said...

Assalam Kak Gee...Get well soon...

Anonymous said...

get well soon kak jee...ur silent reader

Aziela said...

Alhamdulillah... Semoga terus sihat selalu yer Kak Jee.

inahar ali said...

salam rindu kakjee..waduh sakit apa kakjee?? moga cepat sembuh ye..take care!! we'll always pray 4 u! aminn..

MamaFaMi said...

Assalamualaikum Kjee...

Laa Kjee pun gi 'holiday' 3D 2N eh? Macam kita hari tu. Tapi baguslah juga. Bila dah 'bercuti' tu dan diberi sepenuh pengawasan, kita dah boleh menghela nafas lega juga sebab sekurang-kurangnya kita akan tahu apa masaalah kita yang sebenarnya kan Kjee? Kita doakan Kjee bertambah sihat. As for me,I am feeling great as of now and hope to stay that way forever. Amin.

Zurina Hj.Zainal said...

semoga sihat kak gee....jaga makan laa....

syalinda johari said...

semoga cepat sembuh Kak Gee...

Puan Hazel said...

get well soon k.jee.. will miss your post/entry...:)

Azlin Aziz said...

Salam kak jee...saya doakan akak cepat sembuh dan diberikan kesihatan yang baik..Insya Allah..aminnn..

jaga makan dan minum tau..

makcikkantin said...

Get well soon kak jee....take care

ummisara said...

get well soon kak jee.

suhaila said...

As salam kak jee..semuga didlm lindungan Allah.
Get well soon and take a good rest k.ameen..

Mummy Ayda said...

mummy doakan semoga Kjee cepat sembuh, take care.... :)D

Kak Lang's Story said...

Dear Kak Gee: Salam dari Dakar!Kak Lang pray for your speed recovery ya.Take care.
Love~Kak Lang

Yong Is My Name said...

Salam
Kak jee get well sone..
Insya Allah

Syue Mustafa said...

Get well soon Kak Jee...

DrNotts said...

jaga diri!

atnur @ Iza said...

semoga Kak Gee cepat sembuh...

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...