Tuesday, January 22, 2013

TAK PERLU MAJOR OVERHAUL



Dah tiga hari tak post entry baru. Bukan tak ada idea tetapi kesihatan tidak mengizinkan. Dikejarkan ke hospital untuk sebab lain tetapi setelah menjalani pemeriksaan lain pulak ceritanya.

So spend dua hari dua malam di hospital. Happy sangat sebab sekarang dah tahu apa yang tidak berfungsi. Tak perlu jalani major overhaul cuma servis sana sikit jer. Hehehe.

Terima kasih kepada mereka yang tak putus2 mendoakan.

Akan banyak berehat. So kalau tak ada entry baru, maaf dipinta.

21 comments:

  1. Assalam KJee.. Semoga cepat sembuh.. Take care..

    ReplyDelete
  2. harap akak cepat sihat la hendaknya. AMIN.

    http://bisnescha.blogspot.com/2013/01/tips-berniaga-bagi-orang-melayu.html

    ReplyDelete
  3. Assalam Kak Gee...Get well soon...

    ReplyDelete
  4. get well soon kak jee...ur silent reader

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah... Semoga terus sihat selalu yer Kak Jee.

    ReplyDelete
  6. salam rindu kakjee..waduh sakit apa kakjee?? moga cepat sembuh ye..take care!! we'll always pray 4 u! aminn..

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum Kjee...

    Laa Kjee pun gi 'holiday' 3D 2N eh? Macam kita hari tu. Tapi baguslah juga. Bila dah 'bercuti' tu dan diberi sepenuh pengawasan, kita dah boleh menghela nafas lega juga sebab sekurang-kurangnya kita akan tahu apa masaalah kita yang sebenarnya kan Kjee? Kita doakan Kjee bertambah sihat. As for me,I am feeling great as of now and hope to stay that way forever. Amin.

    ReplyDelete
  8. semoga sihat kak gee....jaga makan laa....

    ReplyDelete
  9. get well soon k.jee.. will miss your post/entry...:)

    ReplyDelete
  10. Salam kak jee...saya doakan akak cepat sembuh dan diberikan kesihatan yang baik..Insya Allah..aminnn..

    jaga makan dan minum tau..

    ReplyDelete
  11. Get well soon kak jee....take care

    ReplyDelete
  12. As salam kak jee..semuga didlm lindungan Allah.
    Get well soon and take a good rest k.ameen..

    ReplyDelete
  13. mummy doakan semoga Kjee cepat sembuh, take care.... :)D

    ReplyDelete
  14. Dear Kak Gee: Salam dari Dakar!Kak Lang pray for your speed recovery ya.Take care.
    Love~Kak Lang

    ReplyDelete
  15. Salam
    Kak jee get well sone..
    Insya Allah

    ReplyDelete