Pages

Monday, November 4, 2013

SETENGAH JUTA BULAN LEPAS...
















Setakat pukul 3.45 petang 4/11. Bukan Page Views hari ni yang kjee nak story. Alhamdullilah syukur, korang, baik followers mahupun haters telah berjaya buat Kjee dapat setengah juta Page Views (PV) untuk bulan Oktober 2013.

Terima kasih banyak-banyak. I just love you all.

Kepada haters yang banyak maki hamun, mencarut dan semua yang sewaktu dengannya tetapi Kjee tak publish komen korang, selalu-selalu lah singgah. Kjee hargai sokongan korang naikkan PV Kjee jugak. Kam sia. Hehehe.

Alhamdullilah jugak income Kjee melalui iklan-iklan kat sini semakin bertambah. Rezeki Allah swt yang tentukan.

Terima kasih jugak kepada semua blogger di bawah ini kerana bantu salurkan traffic kepada blog Kjee.


















Salam Maal Hijrah.

'

5 comments:

Tilah Maricar said...

I lap you too lah KJee! Wa caya lu!

Aisy Nasiha said...

Dasyatnya akak.. teruskan usaha

Anonymous said...

dpt hadiah x pembaca ke 500k tu? aku pikir aku yg ke 500k tu la...

akmall said...

wahhh!!! kak Jee!!!! seronoknya!!! juta-juta lemon tiap bulan....tahniah..

Anonymous said...

sy silent reader k.jee..salamaal hijrah--siti

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...