Thursday, November 28, 2013

RAHSIA ROZITA CIK WAN SUKA POSE CAM NI?

















Hehehe... Korang perasan tak? Kalau amik gambar berdiri jer, mesti angle macam tu. Banyak kali dah Kjee dah perasan. Kalau korang belum, tak tau nak kata camner sebab hampir 70%  ewah ntah mana aku dapat angka ni pose dia camtu! Hahaha.

Mesti korang kata Kjee dah tak ada kerja lain nak citer pasal hal ni pulak. Eh mestilah... Kjee kan seorang wartawan... kalau nak dapat cerita lain dari yang lain, sendiri mau ingat lah.

Semua wartawan sibuk ke sana kemari sekarang ni nak cari cerita eksklusif pasal Rozita Cik Wan dan Zain Saidin yang akan disatukan sebagai suami isteri yang sah sedikit hari jer lagi.

So, kalau tak dapat angle atau sudut penceritaan yang lain, orang tak nak baca tau. Itu pengalaman mokcik sebagai wartawan. Wartawan lain aku tak tahu! Tak campur hal dia orang!

Okay, berbalik kepada foto-foto diatas yang Kjee dapat ehsan google. Rasa-rasanya Kjee tahu kenapa Cik Ta posing sedemikian rupa. Kalau korang tak tahu, naseblah... sendiri mahu fikir.

Mesti ada RAHSIA kan?  Sukatilah kau Cik Ta!






30 comments:

  1. rsnya mcm tau gak..tp xtau btl ke x firasat sy ni.. hehehe.. lama dh perati pose dia tu..

    ReplyDelete
  2. rahsia ehh? hmmm... lepas tengok gambar2 tu, rasa mcam tau je apa rahsianya...he3

    --------------------------------------------------shape figure ????-------------------------------------------------

    ReplyDelete
  3. Hehehehe a ah suma gambar dia pose cmtu. Kalu eka plak, eka suka side belah kanan. Rasa cam lagi cantik dari pose side kiri. Ehhhhhhhhhhhhhh hahahahaha

    ReplyDelete
  4. hi...hi...rimas sy tgk dada cik Ta ...mcm sajer nak menonong ke zain..alahai..pepagi sy dh mengata org kui..kui...teringat satu komen dr anonymous..mlm pertama zain pitam sbb cik ta bukak bra barai sampai pinggang... :D

    ReplyDelete
  5. Haaa... betul la Kjee... baru prasan... dah rasanya tau kot sbb ape... grrr... huntung lerrrr....

    ReplyDelete
  6. mungkin kalau dari sisi nampak kemanisan muka die kot.. :)

    ReplyDelete
  7. Kjee, mai cek khabak. Pose cam tu untuk nampak slim atau langsing noh. Cek ni dulu mengandam. Itulah rahsia yang photographer share dengan cek. He he...kalau ada rahsia lain dari tu cek tak tahulah pulak. Tapi dia dah memang slim pun...nak slim camna lagi...

    ReplyDelete
  8. kalau saya tengok america's next top model..tyra banks memang suruh model perempuan pose angle mcm che ta ni..bagi nampak curve..

    ReplyDelete
  9. Hehehe..sy rasa sy fhm maksud k.gee...

    ReplyDelete
  10. kenapa kakjee...sy dah lama fikir tp masih x da jawapan

    ReplyDelete
  11. Rasanya sy fhm ape yg k.gee maksudkn..hehehe...

    ReplyDelete
  12. saya pun da lama perasan dan saya juga ada jawapannya hehehe tp malu nak share.. hehehe . ~ Pink cupcake

    ReplyDelete
  13. Assalam kjee
    apa rahsianya???? share ler....

    ReplyDelete
  14. nk bg nmpk mancung hidung kot...:)

    ReplyDelete
  15. Pe rahsia nye kak jee.. bg tahu la..

    ReplyDelete
  16. senang cerita k jee...kalau dia posing cara lain..mmg muka dia nampak tua..lg satu nak nampak benda berbenjol kt dada tu...pinggang pun dah menggelebeh...i know

    ReplyDelete
  17. Ya Allah! Ampunkan mak Kasim! Baru mak tahu Kasim!

    ReplyDelete
  18. Share lh kak jee... nak tau gak ape rahsianye...

    ReplyDelete
  19. Pandangan sisi nampak lebih slim kot Kak Jie...

    ReplyDelete
  20. Dulu sy ada baca satu tulisan cik ta bergambar begini sebab sebelah kiri dia ada masalah tp xingat mcm tak stabil, senget n nmpk xcantik

    ReplyDelete
  21. Dulu sy ada baca satu tulisan cik ta bergambar begini sebab sebelah kiri dia ada masalah tp xingat mcm tak stabil, senget n nmpk xcantik

    ReplyDelete
  22. Tu klu di bidang photography panggil "Composition" benarnya.... the beauty side vs not so beauty side...lam case minah ni is "boobsition"... :p

    ReplyDelete
  23. Assalam, Kak Gee, alahaiiiiiiiii macam mak dan anak ya! Apa pun dah jodoh mereka. Kita doakan ajelah. Kak Gee pleaseeeeeeeeeeeeeeeee la share kat kita orang ni. Rynn

    ReplyDelete
  24. Sbb nmpak leher dia yg kedut/tua...

    ReplyDelete
  25. pandai cik ta jaga badan walau dh ada ank bujang......

    ReplyDelete
  26. Barang baek kot..

    ReplyDelete
  27. Cek ta pose mcm ni sbb kidal katenyee..

    ReplyDelete
  28. Kahkahkahkah!!tak tahan nak gelak baca yg Kjee tulih n komen2..kahkahkah!

    ReplyDelete