Pages

Sunday, February 2, 2014

SPAG BOLOGNESE...MY COMFORT FOOD







Lamaaaa nya tak makan Spag Bolognese. Dan hari ini my princess buatkan... Adussss sedapppp sangat-sangat. Bukan nak puji melambung-lambung lah tapi susah nak dapat sesedap ini kat mana-mana restoran! Hehehe kalau tak puji nanti merajuk... lain kali tak buat. Itu rahsia yang harus diketahui seorang ibu!!.

Isyhh tak baik kan. Actually memang sedap sangat-sangat. Belum habis satu pinggan dah jenguk dalam periuk kalau-kalau cukup untuk dinner pulak. Hehehe.











Hari ini Kjee sibuk sangat buat kerja. Dan apabila makanan sudah siap dihidang, terbang semua rasa penat.

Tak mau story panjang-panjang. Korang nak resipi, intai SINI.

Lagi sedap kalau ditabur banyak banyakkkk grated Parmesan Cheese. Dan jugak cili flakes untuk tambah umpphhh.





3 comments:

Ayu azmir said...

Sedao ni kak jee

roserose said...

semlm pun sy buat gak...hari ni lak ada lebih sos daging tu..pecah telur ,tambah oregano,tambah macaroni n cheese..masuk oven..

susumanis said...

Yummy

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...