Pages

Wednesday, April 1, 2015

KARIPAP SUAMIKU... EH MACAM JUDUL DRAMA MELAYU YANG BORING









Bukan April Fools Joke ni. Percaya tak karipap ni UnclePali yang kelim tadi. Kali kedua tau dia buat. Kali pertama Kjee ajar dia beberapa bulan yang lalu. Terkejut? Kjee pun terkejut sangat-sangat sebab boleh tahan cantik UnclePali kelim walaupun baru kali kedua!

Wah lain kali bolehlah selalu buat karipap frozen sebab ada assistant yang pandai kelim kan. Hehehe.

Tadi Kjee goreng 5 biji untuk lunch. Tapi gambar tak boleh tayang kat sini sebab hasil lepas gorengan tidak layak ditayangkan. Minyak terlalu panas. Masukkan jer karipap terus mengerutu macam permukaan bulan. Macam muka orang penuh jerawat pun ada. Oppppss no offense meant.

So, tunggu esok Kjee update gambar bila goreng yang lain pulak yer.

Korang nak resipi, seperti biasa kena intai SINI.

2 comments:

Ayumieka said...

Karipap karipap cinta... hehe

Chevy said...

Ya Allah, jelitanya keliman..seyes terpegun..


Silent Reader

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...