Wednesday, September 2, 2015

GST MOKCIK TANGGUNG HINGGA 16 SEPTEMBER








Jom kuruskan badan dengan hanya menyapu L'arome Warm Serum. Pecahkan lemak sambil relax-relax atau pun sedang tidur. Sapu dua kali sehari dan rasai keberkesanannya. Mokcik dah banyak susut. Korang bila lagi?

Mokcik offer 1 set 4 botol  L'arome Warm Serum dengan harga tanpa GST. So, rebutlah peluang ini. Kongsi dengan kengkawan yang senasib.

Rahsia untuk percepatkan proses pembakaran lemak ialah dengan minum air putih sebanyak yang larat. Kalau rajin, sapu L'arome dan duduk dalam sauna. Kalau tak nak keluarkan belanja duduk dalam sauna, sapu L'arome dan duduk dalam kereta di tengah hari buta. Bukak satu tingkap jer. Insya Allah peluh keluar mencurah-curah. Tapi alas seat kereta dengan tuala tebal. Nanti peluh keluar dan meresap ke dalam kusyen seat, naya jugak kan? Hehehe








At this age (60 tahun) pun mokcik boleh susut banyak, tak ada alasan korang yang lebih muda tak boleh!! Lagi muda lagi senang pecahkan lemak-lemak tu, Insya Allah.

Whatsapp 01131771389.


2 comments:

AR said...

ini sudah bagus ni

Awaza Ns said...

Follow kak jee
Jemput singgah & follow blog saya ye.tq

http://awazans.blogspot.my/

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...