Thursday, February 11, 2016

KITA TAK NAK KAWAN DENGAN AWAK... TAK RETI-RETI KER?






Tak mo cari gaduh, tak mau cakap banyak. Tapi this is final! Can you get off my face?!! Kalau kau boleh upah askar copy paste segala apa yang kau nak tahu pasal aku kat FB, aku pun ada juga frens setia yang feed back apa yang ko tulis.

I've had enough of you!! Memang tangan ni gatal nak blok you anytime now. But before that, I want you to stop bad mouthing me... if you understand simple English!!! Stop spinning things about me!! Jawab nanti kat sana!!!

You may be damn good (you think) in whatever you've done. So be it. I'm a no school makcik. But at least I've gone a long way in life! Tak macam ko yang terperap bawah tempurung dan baru nak rasa hidup senang!

Ohhh baru teringat I had an entry once untuk orang macam ko yang tak sedar aku dah tak mau kawan dengan kau.

KLIK HERE.

Sorry I have to make this public although no names are mentioned! But I think you know who you are!! Eeee stresss betul kenal orang macam kau!!! Mati hidup balik pun aku tak nak tahu lagi pasal kau!!!!

Stop sending comments in my blog or messages konon rindu dan semua yang sewaktu dengannya. Bull$*#@!!!!! Itu semua poyo! Kau boleh tulis all kinds of things about me dalam FB kau and the next minute aku dapat New Year Messages, birthday wishes!! What the FUCK!!!



2 comments:

Nour Madihah said...

kak jieeee.... bukan kite kannnnn... huhuhu.. takotttt baca.. manusia skrg mcm2 kann.. saye pun penah block org, bukan ape, kadang kite nak jaga pemikiran kite.. nak yg positif je kalau bole..

Kjee said...

Insya Allah bukan. Kjee jarang2 sekali lepas geram camni kat blog. Tapi tak mau stress. Nak dia sedar dan jauhkan diri dari kita. Itu jer. Heheheh

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...