Monday, June 6, 2011

Kjee Terharu Atas Sokongan Tak DiDuga!


Inilah hasil Kjee pelan2 kayuh. 26/01/2011 sampai 06/06/2011. Terima kasih semua. Kjee harap Kjee diberi idea dan kekuatan oleh Allah SWT untuk terus menulis untuk anda semua. Insya Allah.

12 comments:

Antan Bertingkah said...

Tahniah Kak Jee...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

tahniah yerk kjee... kejap jerk blog kjee ne dah meletopkan :)

Anonymous said...

congrats kjee.....(syaomar)

Deena Sulaiman said...

dalam masa 5 bulan suku juta jumlah traffic yg dtg view blog kjee... congrats kjee.. ! selagi kjee tak berhenti menulis dan wujud nyer blog ni, selama itu la deena dan peminat kjee yg lain xkan berhenti menyinggah kat sini... :)

p/s: nak dpt traffic cecah 10 ribu pun berjanggut nak tunggu kjee...hehe

Anonymous said...

Saya ni silent reader k jee...every day mesti nak tgk blog coz nak baca citer & resepi ..mengancam sungguh..

AZLITA AZIZ said...

tahniah kak Jee
ita mmg suka baca coretan kak jee
semoga kak jee terus menulis dan terus mewarnai dunia blog dgn idea2 yg menarik

Anonymous said...

salam k.jee, tahniah! saya memang suka singgah blog kak jee sebab 'macam2 ada' he,he,he!! teruskan perjuangan yang murni sebab kami sentiasa menyokongmu.....chewwahhh!! take care. zumaira

Pus said...

Salam KJee, saya ni your reader from Singapore. Baru 2 minggu yang lepas terserempak dengan your blog ni. Terus jadi suka. Very interesting writing and I can feel your sincerity and honesty. Congratulations and keep it up.

Kjee said...

thank you all. terima kasih semua. I'm touched by all your comments both here and at the Facebook.

Anonymous said...

kjee..lambat laa baca ni..nway tahniah ya n saya kan tetap jadi polower tegar kjee sampai bila bila..tqsm for a very delicious recipes n seme story yg tak jemu jemu dibaca :-) suzi fauzi

ashamami said...

Salam Kjee. Saya seawal pagi mesti masuk blog Kjee dulu...kalau tak masuk mcm ade tak kena je...tahniah Kjee.

mn fija said...

TAHNIAH KJEE...

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...