Thursday, June 9, 2011

Bunga lagi - kali ini dari Home Sweet Home



Blogger femes dari Kuantan, Ummi Zaihadi, walaupun sibuk, sempat juga celebrate kejayaannya mengumpul 3,000 followers hari ini. Beliau menghadiahkan sejambak bunga kepada semua followersnya termasuk ehem ehem ni.

Blog HOME SWEET HOME adalah antara blog favorite Kjee. Mesti intai tiap hari. Korang kalau belum kesempatan, better do so!

Ummi ni bukan fulltime housewife jadi sukar kekadang nak buat so many things at the same time. Kalau sehari adalah lebih daripada 24 jam, boleh kot Ummi. Tapi please don't give up this blog. Sayang sangat2. I love your recipes and your pictures.

Kjee dah amik jambangan bunga dan spray air tadi supaya sentiasa fresh. Dan bila tengok dan cium bunga ini, sentiasa ingat Ummi yang cantik manis.

4 comments:

noorazian mohd. noor said...

yan pulak kena intai blog kak jee hari-hari... kalau tak, rasa x lengkap la....... all the best kak jee.....

Kjee said...

thnx yan. blog kjee bayk merapu. hehehe

Anonymous said...

Assalammualaikum kak jee. Tak jemu rasanya baca blok kak jee walaupun Lynn ini tak pandai sangat nak guna komputer. Ini pun tengah belajar sikit2. Biar lambat drp tak tahu langsung.Lynn minat kak jee drp zaman kak jee berlakon lagi.Tapi tak berapa berani nak hantar apa2 komen kat sini.Tapi blok kak jee memang beri semangatlah pada Lynn nak menempuh cabaran hidup di zaman serba mencabar ni. Terima kasih. Jumpa lagi....Lynn....Masai,Johor.

Kjee said...

Selalu berlatih Lynn, insya allah boleh pandai. Sebahagian hidup Kjee mengadap komputer tetapi Kjee masih belum cekap. Masih belajar.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...