Sunday, June 19, 2011

APAM BALIK GITU2 JER

belang2 macam kucing kjee si mokmok

cam belang ular sawa ada gak. hehehe

 Bukan nama apam balik tu gitu2 tapi jadinya gitu2 jer. Nak kata tak jadi, jadi tapi Kjee tak berapa puas hati. Tak per lah kan? Baru first time buat. Tapi rasanya sama macam kita beli. Okaylah tu kan? Nak komplen apa kan?

Terima Kasih Noor. Korang amik jer resipi kat blog Kak Noor iaitu klik kat  Story Of Mama, je ya. Kjee buat separuh sahaja adunan.


Maklumlah penghuni dalam rumah Kjee hanya tiga orang. Kjee tak bubuh kacang sebab Unclepali kena gout. Tak boleh makan kacang. Separuh adunan pun dapat dua biji yang agak besar.



3 comments:

eina said...

eina pun x penah buat apam balik kak jee...x berani nak cuba..hehehe

Deena Yasmin said...

gebu nyer apam balik gitu jer... (^_^)

noorsafone said...

wah kakjee...jadipun apam balik tu...first time...memang yg ada yg kurang...nanti cuba lagi tau...terimakasih sudi mencuba ya...rasa sama macam pasar malam kan...

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...