Saturday, June 25, 2011

PELAJAR SEKOLAH MENENGAH JUAL BODY

gambar hiasan ehsan google

Kjee terpanggil untuk share ngan korang kisah ni beberapa hari lalu. Tup2 Kjee tak dapat share sebab Kjee pulak dapat berita sedih, kematian. Pastu, terlupa sampailah sekejap tadi.

Lama dah Kjee dengar kisah macam ini tetapi apa yang berlaku dengan anak2 remaja Melayu kita rupa2nya tak sehebat yang dilakukan oleh anak2 Cina dari sebuah sekolah di Kuala Lumpur.

Beberapa pelajar remaja yang masih dalam sekolah menengah, telah membuka akaun di Facebook untuk menawarkan khidmat seks. Khabarnya, salah seorang yang ditangkap baru2 ini mendakwa pada musim penggal cuti sekolah yang baru lepas, dia telah berjaya mengumpul RM30,000 dari kegiatannya. Duit itu digunakan untuk membeli barang2 mewah seperti hand phone dan computer!!

Sedih sedih sedih. Sedikit masa dulu, Kjee ada dengar cerita anak Melayu yang dapat bayaran sekian2 untuk pegang tubuh mereka. Lagi sulit lagi tinggi harganya. Ia bermula dari RM5! Budak2 lelaki yang satu sekolah sangguplah ikat perut sebab nak simpan duit untuk 'pegang sana sini'!

Tapi budak2 sekolah Cina ini rupa2nya lagi dasyat. Offer sampai RM300 satu sessi dan RM600 untuk khidmat semalaman. Amboi...lagi dasyat dan mahal daripada profesyenal dalam bidang itu kan?

Khabarnya, sejak akhbar China Press melaporkan mengenai akaun FB ini, budak2 yang terbabit dah tutup akaun. Mereka dilaporkan berkata, setelah line clear, mereka akan sambung balik.

Seterusnya korang bacalah kat bawah ni. Kjee copy Paste dari akhbar The Star online.

The Facebook accounts allegedly belonging to secondary school students offering sex services had been closed after China Press reported about them in its front-page on Thursday.
The daily reported that the girls were afraid that the authorities might be able to track them down through the accounts.
The paper had earlier reported that some students used Facebook to earn money through sex.
One said she had listed her sex services on a website to earn money to buy an iPhone.
A 17-year-old student from Kepong, who had paid RM300 a month to advertise herself on a sex website, said due to the report she would temporarily stop the advertisement.
She said she would resume her “service” later.
The daily also found out that a netizen who claimed to be a 21-year-old girl from Malacca cheated potential customers after they banked in the money to her.
The girl asked for RM300 per session of sex and RM600 for an overnight rendezvous.
The girl closed down her account after she received the money from the daily's reporter who had posed as a customer.
China Press also reported that a Form Three student from Ampang, Selangor, skipped school several times to have sex with her Form Four boyfriend in a toilet at a mamak stall.
Her teacher, who was suspicious about her constant absence from school, hauled her in for questioning.
The girl decided to tell her teacher the truth after she was threatened by her boyfriend to pay RM150 or he would tell her family members and classmates about their sexual liaisons.

3 comments:

sharifah rosidah said...

gila betul budak budak sekarang, berani yang terlampau takut aku baca minta dijauhkan terjadi dalam keluarga aku.

Andrik McVean said...

wow...300?? wow....

Anonymous said...

Astaghfirullahaladzim..ya Allah minta di jauhkan la ank2 saya yg baru nk membesar ni...akan dtg ntah mcmana la..ish nauzubillah

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...