Tuesday, June 21, 2011

TIJAH NAK BREAK OFF NGAN BOFREN OMPUTIH DIA



Kjee ketawa sampai meleleh leleh airmata baca surat ni. Surat ni dah lama dia orang distribute. Kjee pun dah lama dapat tapi saja nak siarkan untuk korang. Sesekali tukar mood sikit.

Pernah dulu Kjee bubuh kat FB Kjee, pastu ada satu hamba allah tu marah2 Kjee kerana hina orang tak pandai bahasa Inggeris. Apa daaa. Dia tak faham ke surat ni hanya lawak semata2.

Kalau korang terer, cuba alihkannya ke BM. Layannnn.

6 comments:

Anonymous said...

ade juga yang pendek akal tentang surat tijah ni....kelako surat tijah tak kelako orang tak menikmati surat tijah...nor

ummi_khalish said...

hahahaha...trsimpul urat dil kak,smpai terjaga si kecik ni dari tidur dan trcengang tgk umminyer.....dil nk share ye....:-)

NaDia CoMaNeCi said...

aduhai..hilang tensen nadia tgh wat assignment baca surat ni..thanks kak jee..hehe

Effa said...

Salam Kkjee, minta izin copy yer...thanks

Erani Zuhran Mohd Nor said...

tu la.. nak buat lawak bukan senang. Citer macam ni baca tak abis pun boleh faham lawak pun ada orang marah...

Aidah said...

Nampak macam lawak k.jee tapi jangan tak caya memang ada orang cakap omputih macam ni. Bagi saya, berbanggalah dengan bahasa kita. Kalau tak mahir atau saja-saja nak cuba cakap omputih, janganlah menulis didalam blog, berlatihlah bercakap dengan anak-anak ke contohnya. Taklah nampak sengkek sangat orang kita, suka nak sanjung apa yang omputih buat.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...