Friday, June 1, 2012

ACCOUNT FB KJEE KENA HACK



Salam semua/ Dear friends,




Akaun Facebook Kjee telah di 'disabled' for reasons Kjee sendiri tak tahu. Balik dari lunch tadi, terus ada tanda sudah di gantung. So Kjee dah bukak akaun baru iaitu Kjee Fauziah Samad. Kalau sudi, kengkawan lama please add Kjee. 

Kjee ucapkan terima kasih kepada mereka yang menyebabkan akaun Kjee itu digantung. Ada budi ada batas, ada hari nanti korang dibalas. Tq.


5 comments:

Izzan Yong Rosdin said...

Siapalah punya kerja yg dengki busuk ati tu yer kak jee.... sabar jer lh kak...

Shiela said...

Assalam kakJee.. Sabar yer.. saya pon pernah kena.. lately ni ramai gak yang kena hack acc fb tu, tak taulaa nape.. arini jer pon ada kawan saya kena hack juga..

Anonymous said...

patutla nk tgk wall kak jee xde.. pls add saya blk kak jee.. 'eijalutfi..

AYU @edayu said...

Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes. <<<yg ni camne plak kak jee...langsung tak boleh open page log in fb.

Kjee said...

Ayu: Kjee rasa itu gangguan sementara jer. Kalau berlarutan, report kat admin FB.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...