Tuesday, July 17, 2012

4 JUTA PAGE VIEWS DALAM MASA 18 BULAN!

Suka suka suka. Terima kasih semua. Tak kesahlah kalau korang suka follow atau follow sebab nak kutuk. Alhamdullilah korang memang de bomb!!! I need you all! Kahkahkah




15 comments:

Nuwairani Ismail said...

wah! tahniah kak jee! kite ni 18 bulan nak dapat 100,000 pun semput2 je rasa...

babylove@babycinta hati (B) said...

Tahniah..:)

MamaFaMi said...

Tahniah Kjee!

norinaomar said...

Wah..dasyatlah kakjee..tahniah!

Suhana Shuib said...

wow kak jee byak tu.. blog su x tau la bila boleh smpai angka tu..

Kinta Menjerit said...

Nak mintak tolong Kak Jee ajor saya boleh???

Badariah said...

Alhamdullillah..tahniah kak jee..
Kita memang x jemu2 skodeng blog akak..
Suka dgn stori mori & resepi kak jee..

PAPA GOMO said...

tahniah Kak Jee.... Terbaik lah..

Kjee said...

Terima kasih semua!!!!

IBU GEBU said...

tahniah kak, KEEP ON BLOGGING YA!

Noor said...

Owwwh.... saya memang suka terjah blog kjee n kekadang tu tertunggu2 n3 terbaru kjee. Kalau sehari x terjah blog ni, memang x senang hatilah!

Anonymous said...

Tahniah Kak Jee..everyday sya mesti buka blog Kak Jee dah jadi satu kewajiban. Fr. Marina

siti azizah Sang Pencinta said...

tahniah puan!:)

Masya said...

tahniah yer kak ....

Nur-nba said...

Tahniah Kak Jee.. Nur memang tak boleh lawan penangan hits blog ni.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...