Monday, July 2, 2012

JUBAH DAN KAFTAN DARI DUBAI DAN MESIR

Musim lebaran sudah semakin hampir. Sana sini banyak kedai mula buat sale. Mujur baju Raya Kjee dan Nadia, semua dah siap. Tinggal nak beli yang ready made buat Nadia.



Hari ni, sahabat Kjee, Elle (dia gunakan nama Plus Size Gem di FB),  yang bersuamikan seorang lelaki dari Mesir, sudah mula buat persiapan bawak masuk jubah ataupun yang dipanggilnya Kaftan dari Dubai dan Mesir.

Harganya amat berpatutan. Jumlah yang dibawak masuk, terhad. So siapa cepat dia dapat. Kalau minat, sila pm dia di Facebook.









4 comments:

darikacamatai ly said...

Salam kak jee,

Sgt teruja bila terjumpa blog kak jee ni..sy salah seorng silent rider kak jee..byk ilmu yg saya dpat and senang nak memasak sebab boleh refer kt sini..mula2 sy google resep kari ayam,pastu keluar blog kak jee ni..tgk gmbar2 kat atas,mcm kenal sgt..rupenye kak jee pelakon tu..dulu mase sy kecik2 memang selalu tgk kak jee berlakin kt tv..:) salam perkenalan utk kak jee dr sy diperantauan....

Nur-nba said...

Cantik2 jubah ni..

Anonymous said...

jubah ni mana la sesuai pakai kat malaysia .... berendam dalam peluh ...

una said...

wahh best nya.. sya mmg pakai jubah mcm ni.. n strt kmpul koleksi. pakai g knduri yg wktu malam.. g ofs hri jumaat.. ada kwn2 kt ofc mmg jenis pakai jubah setiap hari.. mcm2 design. cntik sgt. tu yg sya pun jdi minat.. kalau ada kwan g umrah sya siap kirim lgi.. :-)

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...