Saturday, July 28, 2012

USIA KJEE DAH SEMAKIN BANYAK!!


ehsan google jer. sesapa nak antor ke umah, silakan. hehehe



Tahun ini tak naklah fikir lagi pasal hari jadi. Nak cuba lupakan kedatangannya, ia tetap datang. So come what may. Apapun, age is only a figure. Sedar tak sedar diri ini semakin dipanjat usia. 

Nak tau umur Kjee berapa? Korang tolak setahun dari usia Perdana Menteri kesayangan kita, Dato Seri Najib Tun Abdul Razak. Birthday beliau Isnin lepas. Kira sama bintanglah tu.

Happy Birthday to me! Yezzza I'm a year older!!

Terima kasih Allah.

20 comments:

Jiha said...

Happy birthday kak jee..

ME said...

Happy Birthday Kak Jee .. semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan diberkatiNya selalu .. suka masuk blog Kak Jee (selalunya silent reader jer), bila baca entry kak Jee terbayang2 kak Jee dok senyum ... & byk resipi simple and sedap kat sini .. sekali lagi semoga Allah memberkati Kak Jee sekeluarga .. aamin..

MPP said...

Kjee..., Selamat menyambut ulangtahun kelahiran.. Gua doakan semoga Kjee dikurniakan kesihatan, diberkati segala pekerjaan, dan dirahmati dalam kehidupan.. Aminnnnn...

nj said...

Happy Birthday Kak Jee. Semoga Allah memelihara kesihatan Kak Jee dengan baik, memurahkan rezeki dan merahmati kehidupan kak Jee sekeluarga, amin.

Salam Ramadhan Kareem...

inahar ali said...

hepi besday wat kakjee cayang! moga kakjee kekal sihat & sentiasa dilimpahi rahmat olehNya..amin!

fzzh said...

Slamat panjang umur kak.
Semoga diberi kesihatan dan kebahagian bersama keluarga. Amin ♡♡♡

RADIAH said...

selamat harilahir moga sentiasa dalam limpahan kasihsayang Allah selalu

Anonymous said...

Happy Birthday Kak Jee...bertambah umur and still going STRONG...itu yang penting.Saya doakan Kak Jee di beri kesihatan yang baik dan dapat berkarya dengan lebih baik tak kira Blog atau FB, becoz' you ROCK! and I jadi rindu if tak baca your Fb and Blog.

anakbulan said...

Selamat Hari Lahir Kak Jee. Semoga Allah sentiasa merahmati Kak Jee dan keluarga. Aameen :)

MY MintRoom said...

Semoga Allah lanjutkan usia Kak Jee dan sentiasa dibawah limpahan rahmatNya.Amin...

Ummi said...

Assalamualaikum K.Jee, Selamat Berpuasa, meh nak muaahh muaaah dulu... Selamat Hari Lahir buat k.Jee...semoga kehidupan bertambah bererti hingga ke hujung nyawa dan sentiasa dalam lindugan Allah swt jua hendaknya...Apa jua yang K.Jee lakukan, Ummi doakan segalanya dipermudahkan dan berjaya....amiiinn.. Salam ingatan, ^____^

MamaFaMi said...

Assalamualaikum Kjee...
Alahai, kita lambat sampai la pulak. Kereta lembu kita delay. Hehehe... Anyway, HAPPY BIRTHDAY buat Kjee. Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik, ditingkatkan keimanan dan diberkati kehidupan. Amin.

Hugs to Kjee....

~mi + ny~ said...

selamat hari lahir kak jee..semoga panjang umur dan diberkati Allah selalu :)

Kjee said...

AMEEN AMEEN AMEEN TERIMA KASIH SEMUA. LOVE YOU ALL, LOTSSSS!

ashamami said...

Selamat Hari Lahir Kjee. Moga panjang umur murah rezeki dan Allah permudahkan urusan dunia dan akhirat. Aamiin.

MAK TEH said...

selamat hari lahir k.jee, happy2x selalu ya

Anonymous said...

Selamat menyambut ulang tahun kak Jee, semuga sentiasa di berkati Allah SWT. Aminn..

Salam sayang dari saya & keluarga,
Zaph, suami and anak2 bulus kami: Blackie, Belle, Abboud, Sox, Baby, Lady, Fluffy, Salem Sabenhagen, Nino, Nina, Spacey, Tupai, April, Edward C, Jacob B, Hachiko, Bintang, Chomel, Benjamin, Mia, Moira, Mu'ezza & Cleopatra.

Kjee said...

Thnx Zaph. Bestnya ramai meow!!

Zurina Hj.Zainal said...

happy bday k.jee!

ShamFeltCraft said...

happy bday kjee

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...