Sunday, October 21, 2012

KLCC TIKA MALAM























Dah banyak kali kalau keluar malam, UnclePali akan melencung ke KLCC untuk melihat water display (air pancut?) yang menarik ini. Tetapi seringkali kami pulang kecewa.

Tetapi malam ini, memang rezeki kami untuk melihat water display ini. Sayang tak bawak kamera. Ini sahajalah yang dapat Kjee rakamkan dari dalam kereta menggunakan my Samsung Advance.

5 comments:

paridah said...

Rindu pulak dgn KL...terasa lama tak menjenguknya...wajahnya sentiasa saja cepat berubah...sesekali pergi tentu tersesat...

Kesuma Angsana said...

cantik nyer kjee

Mohd Shafwan said...

gambaran macam tu pukul berapa eh?setiap hari ke camne??heheeheh..cuba cite skit...gambar tu ditangkap hari apa dan pukul bape..:p bukan komen.tp nak tau..nak p tgk :d

Kjee said...

Maaf Encik Shafwan. Kjee tak dapat jawab soalan itu. Hanya boleh beritahu dalam 10 kali kami ke situ, ini baru kali kedua kami tengok water display ini.

Kjee said...

Kami ke sana lebih kurang pukul 9.30 malam, Ahad malam Isnin.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...