Pages

Sunday, August 24, 2014

FRESH MUSHROOM SOUP AND GARLIC BREAD







Apabila dah penat makan nasi, Kjee sekeluarga lebih suka makan Garlic Bread dan Fresh Mushroom Soup. Mudah sangat buat dan sejak tahu buat sendiri kami dah tak beli mushroom soup dalam tin.

Kjee tak cerewet dalam pilihan cendawan segar. Asal ada depan mata semua Kjee campur-campur. Ada yang tanya Kjee, tak mabuk ke campur-campur semua cendawan segar? Entahlah Kjee pun tak tahu sebab tak pernah dapat rasa mabuk free ekoran makan cendawan.

Mushroom soup ni sedap dimakan dengan Garlic Bread. Jugak tak susah buat sendiri melainkan korang species pemalas tahap gaban. Opppppsss sorry gurau kasar. Hehehe.












Untuk Mushroom Soup KLIK SINI. Untuk Garlic Bread pulak KLIK SINI.


0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...