Wednesday, March 30, 2011

180. sibuk giler!

FOTO EHSAN CIK GOGGLE
Sehari suntuk semalam terbaring jer sebab kena gastric. Nampaknya hari ini dah okay so sambunglah projek menulis. Bila badan rasa dah selesa, otak pun jadi blur. Apapun, amanah harus dipikul. Minggu depan, isnya allah siap.

HAVE A NICE DAY ALL.

1 comments:

sharifah rosidah said...

aku pun kena gastrik, nak ikut sb pergi ipoh pun tak jadi. masa on the way balik dia kata dia call pali sbb nak tahu jalan pergi ke kebun hj burhan kalau ada masa dia nak tengok tempat tu.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...