Wednesday, August 10, 2011

JOM MAKAN NASI ITIK HARI NI


Duck Steak

Duck Rice
Hari ni my princess, berbuka dengan Perdana Menteri kat Putrajaya.  YAB PM dan isteri berbuka dengan budak2 IPT. Nadia bertuah terpilih.

So, kami suami isteri hari ni pun decide makan kat luar. Seperti biasa, Unclepali suruh tanya nak makan kat mana. Tetiba Kjee teringat kesedapan Duck Rice kat Papa Z, Taman Melati. Setakat ini kata nak makan Duck Rice tapi sampai sana mungkin ubah fikiran dan makan duck steak. Fuyooo.

Nak tahu kat mana Papa Z, korang klik sini.

2 comments:

Naz said...

Kak Jee..
Naz tak pernah makan nasi itik. Bila2 kalau turun kl boleh la cuba di tmpt yg kak jee bg tau tu.. Best eh kak?

cik cek said...

Kjee...sedapnya...:)

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...