Wednesday, December 14, 2011

AWIE TUNJUK HANDAL LUAR FILEM LAGI?


takutlah tengok lengan dia...hehehe - ehsan google


Actually kan, Kjee maleh lah nak tulis pasal Awie ni. Memanglah dia handal buat aksi macam2 ketika berlakon. Boleh sumo, boleh boxing, boleh tomoi dan entah apa lagi. Tetapi harap2 dia hanya buat macam tu dalam filem jer kan? Kalau kat luar tak payahlah tunjuk atau pamerkan kehebatan awak tu.



Dah banyak kali kita dengar cerita Awie mempamerkan kejantanannya tak bertempat. Kjee ingatkan dah beranak pinak, Awie dah stop lah buat keje macam tu. Tetapi apa yang berlaku, sebaliknya. Isyhh Isyhh Isyhh.

Kalaulah panas baran pun, fikirlah anak bini kat rumah sebelum bertindak. Kesian anak2 tau kalau kengkawan kat sekolah kata bapak mereka kaki pukul. Kalau zaman Sarip Dol, gengster Kampung Dusun, tak apalah kan?

Kjee tak berani nak tulis banyak2. Nanti Awie tunggu depan pintu rumah, siapa nak jawab! Sekarang ni pun kalau tak silap Kjee, rumah Awie sepelaung jer dari rumah Kjee. Ni yang nak kena cepat2 pindah ke Sungai Buluh. Hehehe.

Korang nak tahu kisah lanjut yang lebih panazzzz, bacalah kat sini. Kjee tak nak campur so tumpang lalu. Hehehe.  

5 comments:

Anonymous said...

gangster kampong dusun....dah tua pon masih tak berubah, apa punya bingailah

sharifah rosidah said...

Awie memang tak pernah berubah suka enjoy dan belasah orang sejak dari bujang sampai dah kawin. Jaga lah perangai sikit takut nanti orang balas kat anak cucu awak pulak.

Anonymous said...

k.jee pindah sg buloh kat mana?

Masya said...

awal bulan hari tu ade terjumpe awie dkt hentian simpang pulai masa lps turun drpd cameron.. hensem sgt dia.. punyerlah terkedu sampai x terpikir nak ambil gambar huhuhuhuhu

Anonymous said...

dunia akhir zaman ya kak jee..mcm ginilah. yang buruk dalamnya menjadi pujaan dan idola. jahat mcm manapun org dah tak kisah dah sekarang ni. manusia harus lihat manusia lain berdasarkan hatinya. tiada yang handsome pun awie ni luarannya apatah lagi dalamannya.

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...