Wednesday, December 21, 2011

WORDLESS WEDNESDAY - PENYANYI MELAYU















31 comments:

  1. Sape ni kak jee? Daringnyaaaa.. Pompuan asli ke pondan??

    ReplyDelete
  2. ni bukan ke..alah sapa tu..ha lena hangit ke hapa ntah..dasyat..tak insaf2 lagi dia ye..kesian..

    ReplyDelete
  3. Mcm kenal tapi kalu salah org jadi fitnah pulak, tak molah sebut nama dia, hehe ;-)

    ReplyDelete
  4. Siapakah penyanyi ni...tak kenal pun.
    eeeeeee..malunya tengok

    ReplyDelete
  5. Ya Allah, gediknya..
    x kenal lah.. siapa??!!

    ReplyDelete
  6. lena hangat tue......!!!

    ReplyDelete
  7. ayoo siap bertindik lidah lagi
    biasalah kalau penyanyi kelas D ni, gaya mcm tak ada maruah..
    insaf laa wey..
    nama tau tapi malas lah nak sebut
    ingat kalau buat mcm ni dikira sporting ker??
    boleh tahan jugak laki si penyanyi ni bagi bini dia di peluk jantan ..
    kelas kau suami...

    ReplyDelete
  8. Issykkk!! Lidah pun bertindik... astaghfirullah...

    ReplyDelete
  9. liena hangat??ingt dah berubah dh...haizz

    ReplyDelete
  10. kjee..salam..kita selalu sekodeng sini tp mmg x de tinggai komen...tp retis2 melayu ni, alahaiiii....apelah nk jd yek!

    ReplyDelete
  11. Sayang sekali, nampak sangat dah "hilang kelas", sampai begitu pula. Kalau tak silap ini jamuan tahunan satu persatuan cina yang diadakan dekat2 sini juga. Agak2nya dah mabuk, tu lah kureng waras. Tak pe, bila tua sikit, pakai tudung dan bermula hidup baik2, terlambat daaa.... hipokrit sungguh !!

    ReplyDelete
  12. macam-macam aksi meLAKUkan diri untuk dapat persembahan pentas...senonohlah sikit ish! takde perubahan langsung.

    ReplyDelete
  13. SUBHANALLAH YA ALLAH SEMOGA ALLAH BERI DIA PETUNJUK...

    ReplyDelete
  14. lina hangat yang dah x hangat terpaksalah buat gitu nak bagi hangat he...he...

    ReplyDelete
  15. k.jee...sya xbrani nk komen pasal dia ni sbb dia kwn baek pd kwn sya...kalu xsilap ni show annual dinner baru2 ni dkt restoran seri melayu jln conlay tu....tapi tu laa hakikat

    ReplyDelete
  16. napelah leina ni tak belajar dr kesilapan....sungguh menyedihkan...huhu

    ReplyDelete
  17. Saya pernah tenguk lebih dari..malu dibuatnya masa saya attend dinner company...lagi hebat leggy dia koyak..alamak malu betul.....astaqfirullahalhazim... nampaknya sehingga kini pun tak nampak tanda2 dia nak berubah.....

    ReplyDelete
  18. Lena hangat ni ..iskh iskh iskhhh

    izat

    ReplyDelete
  19. YA ALLAH!! dah tua2 tu sedar diri sikit tak boleh ker ayooo!!

    ReplyDelete
  20. Kita sama2 berdoa utk kawan kita ini semoga kembali kepangkal jalan insyallah suatu hari nnti dia akan berubah,dan kita jgn nmpk keslahannya sahaja..ya allah kau berilah petunjuk pd sahabat ku ini...amin

    ReplyDelete
  21. jauhkan la...somoga diberi petunjuk

    ReplyDelete
  22. dah biasa la tu...

    ReplyDelete
  23. Memang tak kenal pada mulanya.Sebab hidungnya dah lain. Dulu hidungnya lain tau. Semuga Allah beri dia petunjuk. Suaminya ada lagi ke?Rasa rasanya ???????

    ReplyDelete
  24. MasyaAllah..klu ye pon nak entertain crowd, x de ke cara yg lbh elok sket..

    ReplyDelete